DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Nurettin Mert Şenemre 3 yaşında AİLECE DOĞUM GÜNÜ

Nurettin Mert Şenemre 3 yaşında

AİLECE DOĞUM GÜNÜ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin en küçük torunu olan Gazetemizin eski Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’nin oğlu Nurettin Mert 3 yaşına girdi. Minik Şenemre aile arasında düzenlenen doğum günü partisi ile yeni yaşını kutladı.

Doğum gününde sevenleri yalnız bırakmadı

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin torunu, eski Genel Yayın Yönetmenimiz Afşin Şenemre’nin oğlu Nurettin Mert Şenemre 3 yaşına girdi. Şenemre ailesinin en minik ferdi olan Nurettin Mert Şenemre’ye babası Afşin Şenemre tarafından ailesi, dostları ve yakınlarının da katıldığı doğum günü kutlaması yapıldı. İmtiyaz Sahibimiz Nurettin Şenemre’nin evinde yapılan kutlamaya, Nurettin Mert Şenemre’nin amcası Vecdi Şenemre, eşi Sema Şenemre, kuzeni Rauf Doruk Şenemre, Nurettin Canan Şenemre, Naciye Verit, Afşin Şenemre’nin amcası Şevket Verit, halası ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nebiye Azak, eşi Hakan Azak, Afşin Şenemre’nin kuzenleri Begüm ve Betül Azak katıldı. Aynı zamanda ailenin yakın dostları İsmet &Arzu Sancak bu mutlu günlerinde Şenemre ailesini yalnız bırakmadılar.

Canan-Nurettin Şenemre,“Torun sevgisi bu dünyada tarifi imkansız bir  duygu”

3 yaşına giren Nurettin Mert Şenemre’nin dedesi ve babaannesi Nurettin & Canan Şenemre, “ Torun sevgisi bu dünyada tarifi imkansız bir  duygu ve biz duyguyu iki defa tattık. İkinci torunumuz Nurettin Mert’imiz artık 3 yaşında.  Dünya da ki en güzel sevgi olan torun sevgisini yüce Allah bize iki oğlumuz tarafından da tattırdığı için her gün şükrediyoruz.  Herkese de bu sevgiyi tattırmasını diliyoruz” dediler.

Afşin Şenemre, ‘Seni çok seviyorum ve son nefesime kadar da hep çok seveceğim’

Nurettin Mert’in Babası Afşin Şenemre, doğum günü partisinde hem duygusal anlar yaşadı hem de mutluluğunu belirtti. Şenemre, yaptığı konuşmada, ‘Bugün hayatımın sayende dönüm noktasının 3. yılı. Rabbime ne kadar şükretsem az. Rabbim iyi ki senin benim evladım olmanı yazmış kaderime. Bu hayatta senin varlığınla mutlu oluyor, gücüme güç katıyorum. Her geçen gün seninle baba oğul değil de iki dost gibi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu can bu tende atana kadar, Rabbim tüm dertlerini, kederlerini, sıkıntılarını, acılarını bana, sağlık, huzur, mutluluk ve bereketli bir ömrü sana nasip etsin. Rabbim canım oğluma tek bir kötü gün yaşatmasın. Doğun günün kutlu olsun can parçam. Seni çok seviyorum ve son nefesime kadar da hep çok seveceğim’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Hediye edenlere teşekkür etti

Doğum günü partisinde sempatik tavırlarıyla gelen konukları adeta mest eden Nurettin Mert Şenemre, doğum günü pastasını sevdiklerinin “ İyi ki doğdun Mert” şarkısı eşliğinde üfledi. Doğum pastasını kestikten sonra hediyelerini kabul eden Minik Şenemre hediyelerini babası Afşin Şenemre ile birlikte açarken hediye edenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.