DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tatile çıkacak ailelerin evcil hayvanları DÜNYA VETERİNER KLİNİĞİ PET OTEL’İNDE GÜVENDE

Tatile çıkacak ailelerin  evcil hayvanları

DÜNYA VETERİNER KLİNİĞİ PET OTEL’İNDE GÜVENDE

Tatile giderken çok sevdiğiniz evcil hayvanınızı ne yapacağım diye düşünenler Dünya Veteriner Kliniği Pet Otel hizmeti ile bu sıkıntınızı ortadan kaldırıyor.  Evi aratmayan konforu ile evcil hayvanlarınız siz tatildeyken Dünya Veteriner Kliniği Pet Otel’de güvende.

Evcil hayvanlar için en lüks imkanlar sağlanıyor

Tatile çıkarken çok sevdiğiniz evcil hayvanınızı, küçücük kafeslerin olduğu pansiyonlara bırakmak istemiyorsanız, sizin kadar önem veren Dünya Veteriner Kliniği, Pet Otel hizmeti sunuyor. Geçtiğimiz aylarda Ali Anaç tarafından açılan ve kısa sürede büyük beğeni alan Dünya Veteriner Kliniği’nde sunulan Pet Otel hizmetinde evinizi aratmayan ortamda evcil hayvanlarınız güvende olacak. Dünya Veteriner Kliniği’nde küçücük kafesler yerine eviniz kadar rahat, hayvanların serbestçe dolaşabildiği alanlara sahip olup evcil hayvanlarınız için en lüks imkan sağlanıyor.

“Evcil hayvan sahipleri  tatildeyken minik dostları da artık tatilde”

Geçtiğimiz aylarda Ali Anaç tarafından Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 13 adresinde hizmet vermeye başlayan Dünya Veteriner Kliniği evcil hayvan sahipleri için büyük bir hizmet sunuyor. Tatile giden evcil hayvan sahipleri için pet otel hizmeti sunduklarını ifade eden Ali Anaç verdikleri hizmet hakkında bilgi verdi. Anaç yaptığı açıklamada, “ Evcil hayvan sahipleri  tatildeyken minik dostları da artık tatilde. Dünya Veteriner Kliniği olarak biz tüm sevgimizle onları Pet otelimizde misafir ediyoruz. Kapalı kafeslerde esir olmadan günün belirli saatlerinde oyun oynayacakları ve gezecekleri şekilde bir program hazırlıyoruz. Günlük sağlık kontrolleri yapılıyor ve en önemlisi günlük özleminizi gidermek için video ve görüntülü arama yapabiliyorsunuz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.