DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tülü, ‘Olumsuz bir durum olmazsa Ağustos ayında kongremiz olacak’

Tülü, ‘Olumsuz bir durum olmazsa Ağustos ayında kongremiz olacak’

Tülü, ‘Olumsuz bir durum olmazsa Ağustos ayında kongremiz olacak’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yaptığı açıklamada olumsuz bir durum olmadığı takdirde dernek kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi. Derneği başarıyla yöneten Bekir Tülü, kongrede 1 dönem daha aday olacağını açıkladı.

Başkan Tülü 1 dönem daha aday olacak

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: ‘Biliyorsunuz ki geçtiğimiz Mart ayından beri ülkemiz çok ciddi pandemi savaşı verdi. Pandemi nedeniyle seçimler Bakanlık tarafından Ağustos ayına ertelendi. Ağustos ayında da Cumhurbaşkanı’na, bir kez daha erteleme yetkisi verildi. Erteleme olmazsa şubemizin olağan genel kurulu Ağustos ayı içerisinde tamamlanacak. Genel merkezimizin kongresi de Kasım ayında olacak. Kongremizin Ağustos ayına ertelenmiş olması, tatil sezonu olmasından ötürü handikap oluşturuyor. Bu seneki şartlar bunu gerektirdi. Olumsuz bir durum olmazsa Ağustos’un en geç ikinci haftasında kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongrede 1 dönem daha aday olacağım, yönetimimizle üyelerimizin bizden beklediği çalışmaları yerine getireceğiz’ dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.