DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

30 Ağustos’un 98. Yılını kutluyoruz GÖLCÜK BAYRAKLARLA DONATILSIN

30 Ağustos’un 98. Yılını kutluyoruz

GÖLCÜK BAYRAKLARLA DONATILSIN

Türk Milletinin varoluş destanı olan 30 Ağustos büyük zaferinin 98. Yılını pazar günü Covid-19 nedeniyle getirilen belli kısıtlamalar çerçevesinde kutlayacağız. Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere o zaferde yer alan, bizlere bugünleri armağan eden tüm ecdadımızı rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Bu güzel günde tüm Gölcük’ün bayraklar ile donatılmasını istiyoruz.

Pandemi nedeniyle programlar kısıtlandırıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümü kutlamalarında belirli kısıtlandırmalar yapıldı.  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümünde bütün resmi daireler, ana caddeler, meydanlar ve iş yerleri bayraklarla süslenerek hazırlanacak.  Saat 09:00’da Anıtpark’ da yapılacak çelenk sunma töreninde Donanma Bandosu ve Tören Kıtasının Pandemi salgını nedeniyle asgari düzeyde katılım olacak. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı  TSK adına Dz.Kd.Bnb. İsmail Ünal tarafından yapılacak.

Konuşmaların ve şiirlerin okunmasının ardından tören Atatürk Anıt’ına çelenk sunumunu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasını ardından sona erecek.

Şehitlikler ziyaret edilecek

30 Ağustos Zafer Bayramı, Anıtpark’ta düzenlenecek olan programın ardından gerçekleştirilecek olan Şehitlik ziyaretler ile sona erecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.