DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti’li Gençler Anıtpark’ta üye standı açtı VEKİL ÇAKIR, ‘GENÇLERİMİZLE ÇOK GÜÇLÜYÜZ’

AK Parti İlçe Gençlik Kolları geçtiğimiz gün Anıtpark’ta üye standı açarak, üye çalışması yaptı. AK Parti’li Gençlerin standını önemli isimler ziyaret etti.

Vekil Çakır ve Başkan Sezer’de gençleri ziyaret etti

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve Yönetiminin Anıtpark’a açtığı üye standını AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetimi ile partililer ziyaret etti.

Vekil Çakır, ‘Gölcük halkının partimize teveccühü örnek konumda’

AK Parti’li Gençlerin üye çalışmasını takdirle karşıladığını belirten ve Gençlerin partinin önemli güç kaynağı olduğunu ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, ‘Gençlerimizin partimizin daha da güçlenmesi için üye çalışması yapması beni çok mutlu etti. Gençlerimiz partimizin önemli güç kaynağıdır. Gölcük halkımız da her zaman partimize büyük teveccüh gösteren ilçelerimizin başında yer almıştır. Partimiz tüm birimlerimizin gösterdiği yoğun çalışmalarla ve halkımızın bize olan güveniyle çok güçlü’ dedi.

Üye olan herkese Türk bayrağı hediye ediyorlar

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve Yönetimi’nin gerçekleştirdiği üye çalışması programına Gölcük halkı yoğun ilgi gösterdi. Halkın ilgisinden memnun olduğunu belirten Karayel, stantlarının her gün açık olacağını ve üye olan herkese Türk Bayrağı hediye ettiklerini belirtti.

Karayel, ‘Ülke sevdalısı olan herkesi partimize davet ediyoruz’

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, “2002 yılında kurulan partimizle değişen, gelişen ve büyüyen ülkemiz Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm dünyaya medyan okumaya devam ediyor. Bizde Cumhurbaşkanımızı bu kutsal davada yalnız bırakmayacak herkese kapılarımızı açtık. Biz birlikte güçlüyüz çünkü Türk’üz diyen herkes partimize ve davamıza üye olabilir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.