DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Kocaeli Milletvekili Tarhan, AHMET COŞKUN’U ZİYARET ETTİ

CHP Kocaeli Milletvekili Tarhan,

AHMET COŞKUN’U ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kaplumbağa Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı ve Gölcük Halk Platformu Başkanı Ahmet Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaplumbağa Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı ve Gölcük halk Platformu Başkanı Ahmet Coşkun Vekil Tarhan’a çalışmaları hakkında bilgi verdi.  

Vekil Tarhan’a İlçe Başkanı Gürel ve Partililer de eşlik etti

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, misafirperverliği için Coşkun’a teşekkür etti. Vekil Tarhan’a CHP İl Yöneticisi İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi ile partililer eşlik etti.

Coşkun, ‘Gölcük yatırımları hak eden bir ilçe’

Kaplumbağa Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı ve Gölcük halk Platformu Başkanı Ahmet Coşkun, ziyarette, ‘Bizler Gölcük’ümüzün hak ettiği yatırımları alması için gerekli mercilere bildirimlerde bulunuyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden 2004 ve 2019 yılları arasında bağlı belediyelerden, Gölcük Belediyesi’ne negatif ayrımcılık yapıldığı konusunda tepkiler duymaktayız. Gölcük’te 20 milyon TL’den büyük herhangi bir yatırımın 16 yıldır yapılmadığı halkımız tarafından da üzüntüyle karşılanmaktadır. Bizler diğer ilçelere yapılan yatırımların Donanma Kenti gibi bir markası olan Gölcük’ümüze de yapılmasını istiyoruz. Bunun için de siz değerli Vekilimizin desteklerini bekliyoruz’ diye konuştu.

Vekil Tarhan, ‘Konunun takipçisi olacağım’

Ziyarette konuşma yapan Vekil Tarhan, ‘Gölcük hak ettiği yatırımları ne yazık ki alamıyor. Donanma Kenti olan Gölcük’te kentsel dönüşümün mutlaka yapılması gerekmektedir. Gölcük için yaptığınız çalışmalar gerçekten takdire şayan. Bende Kocaeli’nin bir evladı ve Milletvekili olarak konunun takipçisi olacağım. Gölcük’ün en kısa sürede hak ettiği hizmetleri almasını temenni ediyorum’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.