DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük ADSM de temizlik, maske ve mesafe denetimi yapıldı

Gölcük ADSM de temizlik, maske ve mesafe denetimi yapıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de Mart ayından beri binlerce ölüme neden olan Covid-19 pandemisi kapsamında Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM)’nde temizlik, maske ve mesafe denetimi yapıldı.

Geçtiğimiz Mart ayından beri ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle ilçe genelinde denetimler devam ediyor. İlçemizin önemli kurumlarından Gölcük ADSM’de Kurum Başhekimi Dt. Zehra Coşkun Salih önderliğinde kurum içinde temizlik, maske ve mesafe denetimi yapıldı.

Kurumun tüm alanları denetlendi

Gölcük ADSM’den yapılan açıklamada, “Kurumumuz Başhekimi, İdari Mali İşler Müdürü, Enfeksiyon Kontrol hemşiresi, Teknik Servis Sorumlusu kurumumuzun tüm alanlarını gezerek temizlik ile ilgili denetim gerçekleştirmiştir. Ayrıca hastalarımız ve personellerimizin maske ve mesafe kurallarına uyumları ile ilgili de kontrol sağlanmıştır” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.