DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te en büyük Corona denetimi yapılacak CEZALAR YAĞABİLİR

Gölcük’te en büyük Corona denetimi yapılacak

CEZALAR YAĞABİLİR

Ülkemizde ve ilçemizde etkisini geçtiğimiz Mart ayından itibaren gösteren ve günlük hayatı olumsuz etkileyen Covid-19 süreciyle mücadele devam ediyor. Kurallara uymayanlar, maskelerini takmayanlar, sosyal mesafe kurallarına uymayanlar salgın bulaşıcılığını arttırıyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla yarın ülkemiz genelinde ve ilçemizde çok sıkı bir denetim gerçekleştirilecek. Denetimlerde kurallara uymayanlar ağır cezalar ile cezalandırılacak. Yarın Gölcük adeta A’dan Z’ye denetlenecek. Vatandaşlar bu konuda önlemlerini almalı, kurallara uymalı.

 Tüm Türkiye genelinde Covid-19 denetimi yapılacak

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde Covid-19 salgınına karşı büyük bir mücadele verilmekte. Uzmanların sık sık maske mesafe ve temizlik kurallarına uyulması ve kalabalık ortamlardan uzak durulması konusunda yaptıkları uyarılara rağmen bir türlü salgının önüne geçilemedi. Özellikle geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nda sahiller, plajlar ve toplu alanlarda ortaya çıkan görüntüler vaka sayılarının yeniden yükselmesine neden oldu. Yaşanan son olaylardan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yarın tüm Türkiye genelinde Corona denetimi yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda denetimler ilçemizde de sıkı olarak yapılacak. Gölcük’te denetimlerde kurallara uymayanlara cezalar yağabilir. Bu yüzden Gölcüklüler bu konuda kurallara uymalı, maskelerini takmalı, hijyenlerine dikkat etmeli ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uymalı. 

Çok kapsamlı bir denetim olacak

“SağlıkİçinHepimizİçin” etiketiyle Twitter hesabından paylaşım yapan Soylu, denetimin bugüne kadar yapılan en yoğun denetim olacağını belirtti. Pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetim yapılacak. Soylu yapılan denetimlerde,  valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, esnaf ve ticaret odaları, kurum müdürleri, kolluk kuvvetleri ve zabıtanın sahada olacağını açıkladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.