DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hisareyn’de korkutan detay İSTİNAT DUVARI YIKILMADAN ÇÖZÜM BULUNMALI

İlçemizde Hisareyn Merkez Mahallesi, Belen Sokak tarafından bulunan istinat duvarı vatandaşları ve mahalle sakinlerini oldukça tedirgin ediyor. Mahalle sakinleri istinat duvarının yıkılmasından korktuklarını belirterek, ‘Gölcük Belediyesi bu istinat duvarı yıkılmadan sorunu çözmeli. Bizler çocuklarımız için çok tedirginiz. Umarız istinat duvarındaki sorun en kısa sürede çözüme kavuşur’ diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

 Acil önlem alınmalı

Hisareyn Merkez Mahallesi, Belen sokak tarafından bulunan ve kullanılmayan bir okulun bahçesini çevreleyen istinat duvarı görenleri oldukça tedirgin ediyor. Çevrede ikamet eden mahalle sakinleri istinat duvarının çocuklarının üzerine yıkılabileceğinden çekiniyor.

‘Çocuklarımızın üzerine yıkılmasından korkuyoruz’

Mahalle sakinleri gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Burada bulunan okulu çevreleyen bu istinat duvarının yıkılmasından korkuyoruz. Allah korusun gün içerisinde çocuklarımız burada oyun oynuyor. Bu yüzden mahalle sakinleri olarak bizler çok tedirginiz. Gölcük Belediyesi’nden bu sorunu çözecek adımların atılmasını istiyoruz. Çünkü Allah korusun bu duvar bir çocuğun ya da yetişkinin üzerine yıkılırsa çok üzücü sonuçlar doğurur. Bizler bu yüzden istinat duvarına kalıcı bir çözüm üretilmesini istiyoruz’ diyerek isteklerini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.