DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “2024 SEÇİMLERİNDE GÖLCÜK’Ü İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı “2024 SEÇİMLERİNDE GÖLCÜK’Ü İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı

“2024 SEÇİMLERİNDE GÖLCÜK’Ü İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık olağan basın toplantısını dün parti binasında gerçekleştirdi. Ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Aynacı, “2024 yılında ise inşallah ilçemiz Gölcük’ü İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

“Halıdere bölgesinde meydana gelen orman yangınını da üzüntü ve endişeyle izledik”

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “Öncelikle Giresun’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Giresunlu hemşehrilerimize en kalbi geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Allah ülkemizi sel, orman yangını vb. tüm afetlerden korusun. Dün ilçemizin Halıdere bölgesinde meydana gelen orman yangınını da üzüntü ve endişeyle izledik, başta bölge sakinleri olmak üzere tüm ilçemize geçmiş olsun. Müdahale eden itfaiye personelimize  teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sabotaj iddialarının en kısa sürede cevaplanması ve şayet doğruysa faillerinin derhal yakalanıp adaletin önüne çıkarılması beklentimizdir” dedi.

“Yeni üyelerimizi  İYİ’ler hareketimize kattık”

Sözlerine devam eden başkan Aynacı, “Siyasi çalışmalarımızda, geçtiğimiz hafta Sanayi Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Rıdvan Salman’ın düzenlemiş olduğu yemek sonrasında partili arkadaşlarımızla Gölcük’ün yerel sorunları, üyelik çalışmalarımız gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk ve önemli kararlar alarak bu doğrultudaki çalışmalarımıza başladık. Akabinde Cumartesi akşamı Ulaşlı’da üyelik standımızı açarak bölgedeki vatandaşlarımızla buluştuk. Yeni üyelerimizi  İYİ’ler hareketimize kattık” dedi.

“Karadeniz’de bulunan Doğalgaz hepimizi sevindirdi”

Geçtiğimiz hafta Karadeniz açıklarında bulunduğu ilan edilen doğalgaz kaynağının hepimizi sevindirdiğini ifade eden Başkan Aynacı, “Umuyoruz ki bu kaynak gibi daha niceleri bulunur ve doğru şekilde değerlendirilir. Vatandaşımızın refah artışına, ülkemizin kalkınmasına katkı sunan her gelişmeden sevinç duyuyoruz” dedi.

“2023 yılında Allah’ın izni, milletimizin desteği ile ilk kadın cumhurbaşkanı Sayın Meral Akşener olacaktır”

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “İlçemiz siyasetiyle ilgili bir gelişmeyi de dün öğrendik, yeni kurulan DEVA Partisi’nin Gölcük ilçe başkanlığına Gölcük kamuoyunun yakından tanıdığı, tecrübeli siyasetçi Sedat Yücel Bey getirilmiş. Kendisine ve DEVA Partisi camiasına hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz. Siyasette seçeneklerin çoğalması, rekabetin artması demokrasiyi geliştirir. Ancak bilmeliler ki işleri bir o kadar da zordur, muhalefet olarak karşımızda devletin tüm imkanlarını eline almış ve kullanırken kural tanımayan bir iktidar var. Neyse ki 25 Ekim 2017’de İYİ Parti’nin kurulması ve girdiği iki seçimde aldığı sonuçlar, demokrasimize tarihi bir umut vermiştir ve bugün yeni muhalefet partilerine de siyaset yapabilecekleri bir zemin sağlamıştır. Korku duvarlarındaki en büyük gediği Sayın Meral Akşener başta olmak üzere İYİ’ler açmıştır. Bu haberle ortaya çıkan bir şey daha vardır, Cumhur İttifakı’ndaki kan kaybı artık önlenemez ve gizlenemez hale gelmiştir. Allah’ın izni, milletimizin desteği ile 2023 yılında ilk kadın cumhurbaşkanı Sayın Meral Akşener’in riyasetinde ülkemizde hukukun üstünlüğünü, çoğulcu demokrasiyi, üretim ekonomisini, adil gelir dağılımını tesis edecek ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ülkemizi buluşturacağız. 2024 yılında ise inşallah ilçemiz Gölcük’ü İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Saatler bizim lehimize işliyor, hepimiz de bu sorumluluk içerisinde hareket ederek çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.