DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kırık kanalizasyon kapağı tehlike saçıyor

Kırık kanalizasyon kapağı tehlike saçıyor

Kırık kanalizasyon kapağı tehlike saçıyor

Gölcük Körfez Caddesinde bulunan kaldırımdaki kırık kanalizasyon kapağı vatandaşı tedirgin ediyor. Vatandaşlar kırık kapağın bir an önce onarılmasını talep ediyor.

Gölcük Körfez Caddesi 63. Sokakta bulunan kaldırımdaki kanalizasyon kapağının bir süredir kırık olması vatandaşın tepkisini çekiyor. Vatandaşlar kırık kanalizasyon kapağının kaldırımda yürüyen vatandaşlar için tehlike arz ettiğini söyleyerek yetkililerden bu duruma bir an önce bir çözüm bulmalarını talep ettiler.

Vatandaşlar, “Böyle görüntüleri Gölcük’e yakıştıramıyoruz’

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Kaldırımın ortasında bu tür bir görüntüyle karşılaşmak bizleri ürkütüyor. Hem kendimiz hem de çocuklarımız için sürekli bir endişe halindeyiz, çünkü kaldırımda bulunan kanalizasyon kapağının üzerine basıp düşme ihtimalimiz çok yüksek. Biz hem düşme korkusuyla diken üstünde yaşamak istemiyoruz hem de böyle bir görüntüyü Gölcük’e yakıştıramıyoruz. Yetkililerde de bu soruna bir an önce bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.