DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kupon Giyim’de sezon sonu indirimleri devam ediyor NAKİTTE %30 ve %50 İNDİRİM

Kupon Giyim’de sezon sonu indirimleri devam ediyor

 NAKİTTE %30 ve %50 İNDİRİM

Giyim sektöründe ilçemizde önde gelen isimlerden olan Kupon Giyim’de indirim fırsatı devam ediyor.  1968 yılından beri hizmet veren Kupon Giyim’de seçili ürünlerde nakitte %30 ve %50 indirim kampanyası devam ediyor.

Gölcük’te 1968 yılından beri hizmet veriyor

İlçemizde 1968 yılından beri hizmet vermekte olan ve şu anda  Nejdet Gökçe ve Gökhan Semih Gökçe tarafından işletilen  Kupon Giyim’de seçili ürünlerde %30 ve  % 50 indirim kampanyası devam ediyor. Kupon Giyim’in işletmecisi Gökhan Semih Gökçe kampanya bitmeden Gölcüklü bayanların kampanyadan yararlanmalarını tavsiye etti.

“Piyasayı biraz canlandırmak adına böyle bir indirime gittik”

Gölcük’te şıklığından ödün vermeyenlerin en çok tercih ettiği adres olan Kupon Giyim,  Haziran ayında başlattığı indirim ile Gölcük Halkına hizmet vermeye devam ediyor. Kupon Giyim’in işletmecisi Gökhan Semih Gökçe yapmış oldukları indirim hakkında bilgi verdi:  “ Kupon Giyim olarak başladığımız günden beri kalite çizgimizden asla ödün vermedik. Müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışımızla Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyoruz. Covid- 19 Pandemisi nedeniyle özellikle giyim sektörü olarak oldukça etkilendik.  Haziran ayı itibariyle yeni normal hayata geçmemiz ile birlikte piyasayı biraz canlandırmak adına böyle bir indirime gittik. Seçili ürünlerimizde %30  ve %50 indirim kampanyamız hala devam ediyor. İndirimde olan ürünlerimizin hepsi yeni sezon ürünleridir.  Gölcüklü bayanların kampanyamız bitmeden indirimlerden yararlanmalarını tavsiye ediyoruz. İndirimlerimiz sadece nakit satışlarımızda geçerlidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.