DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır MAZBATASINI ALDI

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır

MAZBATASINI ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdikleri 13. Olağan genel kurulu sonrasında tek adayla girdiği kongrede 2. dönemini kazanan MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Yönetimi ile birlikte aldı

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, yeni yönetim ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Gölcük İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mustafa Okan’dan mazbatasını alırken şunları dile getirdi. Çakır “165 bin nüfuslu Gölcük ilçesi için yeniden göreve geldik. Halkımızın önünde ilçemiz ve halkımız için en iyi bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Çakır’dan teşekkür

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır daha sonra adliye önünde yaptığı basın açıklamasın da ise şunları dile getirdi Çakır “Orta Asya’dan parlayan Tanrı dağının Yıldızı, Mekke’de Hira dağından doğan Hilal yoğrulmuş Türk Milletine bayrak Olmuş. Türk İslam Ülküsünü, imanını, sevdasını gönüllerine ilmek ilmek dokumuş.. Yaradan Aşkına Yaratılanlara Saygı ve Sevgiyi Ruhlarına nakşetmiş..

Kongremizi partimize yakışır bir şekilde gerçekleştirdik

İlahi Kelimetullah uğruna Canlarından geçmiş” Adriyatikten Çin”e Maçin’e kadar Türk Milletinin, Ecdatı Fatih’nın, İslam Aleminin ve mağdur ve Mazlumun hadim ve hamisi olmayı Misyon ve Vizyon edinmiş. Önce Vatanım, Milletim, Devletim ve Partim diyerek Karşılıksız Sevmeyi Genlerine işlemiş Ülkücülerin, Bozkurtların, Yiğitlerin yuvası, Milliyetçi Hareket Partimizin Donanmamızın Başkenti Gölcük MHP 13.cü olağan İlçe Kongremiz pandemi sürecinde olmasına rağmen Saygıdeğer Misafirlerimiz ve muhteşem katılımcıların sevgileri, heyecanları ve gönül birliğiyle, Kızıl Elma hayal, hedef ve yeminiyle Sosyal mesafe, Maske ve hijyen kurallarına uyarak başarıyla tamamlanmıştır.

MHP ve Cumhur ittifakının başarıları için maddi ve manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan 12.ci dönem de üstlendiğimiz MHP Gölcük İlçe başkanlığı görevini 13.cü dönem de de sürdürmek için Saygıdeğer delegelerimiz ve değerli hemşerilerimizin destekleri ile tekrar Gölcük MHP kongresinde Ekibimle birlikte aday olduk. Yüce Allah’ın takdiri ve katılan bütün Saygıdeğer Delegelerin oylarıyla tekrar seçildik. Bu başarıyı nasip eden Rabbimize sonsuz Şükürler, destek ve katkılarını esirgemeyen bu ağır, Kutlu, ulvi yükü ve Milli ve manevi sorumluluğu bize tevdi eden Delegelerimize, Dualarım eksik etmeyen Değerli Hemşerilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ve Şükranlarımızı sunuyorum.

Kapımız ve gönüllerimiz Vatan Millet Bayrak Aşkıyla yanan bütün Vatandaşlarımıza ardına kadar açıktır

Bu kutlu davaya yakışır görev sorumluluğumuzla yerelde Gölcük, genelde tüm vatan sathında ekibimle birlikte hak, hukuk, adalet içinde, Yerli, Milli ve Manevi hizmet aşkıyla çalışmaya söz veriyoruz. Kapımız ve gönüllerimiz Vatan Millet Bayrak Aşkıyla yanan bütün Vatandaşlarımıza ardına kadar açıktır, açık kalacaktır. Gölcük ve Gölcük’lü hemşerilerimizin hayrına, sorunlarının çözümüne, hayalimiz ve hedefimizde ki ekonomik, Sosyal, Kültürel, Sanat, Sportif Çevre Ve Maviyle yeşilin kucaklaştığı cazibe merkezi olan ve olacak Gölcük, Kocaeli’in oluşturulması, Ülkemizin dünyanın Lider Ülkesi olması için üzerimize düşen her türlü çabayı ve gayreti sarf edeceğiz.

Hizmet, Gayret bizden Takdir Allah’tan

Mavi Vatanda Türkiye Cumhuriyetinin hak Ve menfaatlerini hayatları pahasına savunan Türk Deniz Kuvvetlerimizin Can damarı Donanma Komutanlığımız ile yakın temasımız devam edecek, Müreffeh Gölcük ve Kocaeli adına bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağız. Yüce Mevlam Yar ve Yardımcımız olsun, Allah’ım mahcup etmesin. Hizmet, Gayret bizden Takdir Allah’tan. İnşallah Bu aziz Vatan da yaşamamızın banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşları başta olmak üzere, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Ülkücü Şehitlerimizi, Vatan Millet ve Bayrak uğruna Ezelden Ebede Can veren bütün Şehitlerimizi Saygı Hürmet ve Rahmetle Yad ediyoruz. Ruhları Şad Mekanları Cennet Makamları Ali olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.