• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’nda kongre yapıldı BİLAL ÇAKIR YENİDEN BAŞKAN

Değirmendere 22.08.2020 13:09:58 0
MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’nda kongre yapıldı BİLAL ÇAKIR YENİDEN BAŞKAN

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi bugün Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut başkan Bilal Çakır, kongreye katılan delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilecek. Kongre de oy verme işlemleri 17.00’ye kadar devam edecek. Oyların sayılmasının ardından Bilal Çakır’ın başkanlığı ilan edilecek.

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 13. Olağan Kongresine MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Sekreteri Hamza Güloğlu, MHP Kocaeli İl Disiplin Kurulu Üyesi M. Yılmaz Çakıroğlu,  MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Özdemir, İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katılım sağladı.

Kongrenin Divan Başkanlığı’na Vekil Sancaklı seçildi

Kongreye bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Akabinde Kongrenin Divan Seçimi oylaması yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığına MHP Kocaeli Milletvekili Safet Sancaklı, Divan Katipliğine MHP Kocaeli İl Sekreteri Hamza Güloğlu, Üyeliklere MHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri Savaş Toprak ve  Kürşat Çakıroğlu seçildi.

Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu

Vekil Sancaklı, yaptığı açılış konuşmasında, ‘Gölcük İlçe Başkanlığımızın 13. Olağan Kongresini açıyorum. Kongremizin ülkemize, milletimize, partimize, ilimize ve Gölcük’ümüze hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. Akabinde Divan üyesi Savaş Toprak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını okudu.

Denetim ve Faaliyet Raporları oybirliği ile kabul edildi

MHP Gölcük İlçe Teşkilatının Denetim ve Faaliyet raporları İlçe Sekreteri İlker Türker tarafından okundu. Gölcük İlçe Teşkilatının Denetim ve Faaliyet raporları delegeler tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Mali Rapor da oybirliği ile kabul edildi

MHP Gölcük İlçe Muhasibi Özcan Bülbül, Mali raporları okudu. Bu raporda delegelerin oybirliği ile kabul edildi.

Çakır, ‘Libya’da, Doğu Akdeniz’de ve Suriye’de bayrağımız dalgalanıyor’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Şimdi kutlu bir davanın seçimini yapıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerimi fazla uzatmadan hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Başkanlığım dönemimde ülkemizde 3 önemli seçim yapıldı. Üçünü de başarıyla bitirdik, güzelce geçtik. Ben yönetimde olan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendileri çok güzel çalıştılar. Fakat yönetimde kalmayacak arkadaşlarımız var. Bunun hüznünü yaşıyorum. Yeni gelen arkadaşlarıma da hoş geldiniz diyorum. Cumhur İttifakının ruhunun önemini biliyoruz. Bu ruhun önemini büyük fotoğrafa baktığımızda görüyoruz. Yeni çıkan doğalgazımız var. Bunun daha büyüklerinin de çıkmasını bekleyin. İşte Cumhur İttifakı budur. Cumhur İttifakı sayesinde ülkemize açılan hendekleri kapanmış, iç ve dış düşmanların planları suya düşmüş durumda. Bugün artık Libya’da, Doğu Akdeniz’de ve Suriye’de bayrağımız dalgalanıyor. Batı Karadeniz’de şimdilik tespit edilen 320 milyar küp doğalgazımız var. Libya’da petrol aramamız devam ediyor. Dünya 5’den büyüktür diyen Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’nin sömürülen ülkelerin, mazlum devletlerin umudu olduğunu herkes görüyor. Biliyorsunuz ki ülkemizde siyaset her 10 yılda bir dizayn ediliyordu. Bugün Türkiye’de siyaset dizayn edilemiyor, oyunlar suya düşürülüyor. Fakat ne yazık ki ülkemizde emperyalist güçlerin sözcülüğünü yapan bir muhalefetle karşı karşıyayız. Bunu söylemek istemezdim, üzülüyorum ama gerçek bu. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimiz ülkesine sahip çıkacaktır. Bunun için de Cumhur İttifakımızda emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Liderimize ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı’na teşekkür ediyorum. Bizler bu yüzden Cumhur ittifakının önemini herkese anlatmalıyız. Son günlerde Cumhur İttifakının altını boşaltmak için yeni kurulan partilere milletimiz asla inanmayacak, bu oyunlara gelmeyecektir. Beni dinlediğiniz için hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene’ dedi.

Sezer, ‘Cumhur İttifakının değeri önemi bugün bir kez daha anlaşılmıştır’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Az önce MHP Genel Başkanımız tarafından çok önemli bir şekilde Cumhur İttifakının önemi anlatıldı. MHP İlçe Başkanımız tarafından da Cumhur İttifakının değeri ve kazanımlarımız dile getirildi. Bizler Cumhur İttifakı tarafından getirilen prensiplere layık olmaya, uymaya, bir kişinin oyunu bile kaybetmemeye çok dikkat ediyoruz. Cumhur İttifakının değeri ve önemi bugün bir kez daha anlaşılmıştır. Ayasofya Camiisinin açılmasının önemi, Doğalgazın bulunması asla bir tesadüf değil. Bunlar Cumhur İttifakının bir bereketidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza Sayın Devlet Bahçeli’ye Allah’tan sağlık diliyorum. İlçe Teşkilatınızın 13. Olağan Kongresi hayırlı olsun, seçilecek başkana görevinde başarılar diliyor, hepinizi selamlıyorum’ diye konuştu.

Vekil Sancaklı, ‘Cumhur İttifakı bir hükümet ortaklığı değildir’

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ‘Şimdi tabi dünya haritasına bakarsak, tarafsız gözle dünyanın en stratejik noktasının Türkiye olduğunu göreceksiniz. Ülkemiz stratejik konumu bakımında Asya’dan Avrupa’ya, Avrupa’dan da Asya’ya ve geçiş noktası. Türkiye hem petrol, hem doğalgaz, hem yiyecek, aklınıza gelecek her şeyin Asya’dan Avrupa’ya, Avrupa’dan da Asya’ya gidip geldiği stratejik bir nokta. Bu yüzden dünyayı küresel güçler bu ülkeyi istedikleri gibi yönetmek isterler. Bizler bu oyunlara gelmemek için Cumhur İttifakının önemini herkese anlatmaya çalışıyoruz. Ama ülkemiz ne yazık ki karpuz gibi ikiye ayrılmış durumda. Bizler bu süreçte ayrışmamalı, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha fazla korumalıyız. Şunu da sakın unutmayalım; Cumhur İttifakı bir hükümet ortaklığı değildir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri ve geleceğimiz için kurulmuş bir ittifaktır. MHP’nin yaşam tarzı çok önemli. Partimiz kurulduğundan beri bizler hep fedakarlık yapmışız. Şu anda MHP’nin yapmak istediği bu küresel güçlerin Türkiye’yi parçalama düşüncelerini, ekonomide oynadıkları oyunlarını ve ülkemizi parçalama hedeflerini yok etmek, bu güçlere karşı güçlü durmamızı sağlamaktır. Ayrıca Cumhur İttifakı kurulduğunda beri PKK terör örgütüne çok büyük darbe vurulmuştur. 20 bin terörist yok edilmiştir. Türkiye’de şu anda kalan PKK’lı sayısı 362’dir. Artık bunlar Emniyet Güçlerimiz tarafından isim isim biliniyor. Allah’ın izniyle ülkemizde hiçbir terör örgütü unsurları kalmayacaktır. Yurt dışında güvenliğimizi sağlama almak için çok önemli operasyonlar yapılıyor. Sınır güvenliğimizi sağlayan bu operasyonlara kimsenin laf söylemesine hakkı yok. Şunu unutmayalım ki hepimiz aynı gemideyiz. Ortak hedefimiz Türkiye’nin geleceğidir. Seçimlere 3 sene var. 6 aydır Türkiye’de erken seçim gibi saçma bir konu konuşuluyor. Türkiye’nin konusu bu değil ki. Eğer biz ekonomimizi düzeltemezsek, kişi başına düşen geliri arttıramazsak gelecekte sıkıntılar yaşarız. Sayın cumhurbaşkanımız dün çok önemli bir müjde açıkladı. Bu gerçekten çok önemli bir müjdeydi. Ülkemizde petrolde, doğalgazda, altında, kömürde var ama çıkartmamıza müsaade etmiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini eleştirenlere şunu söylüyorum; Türkiye artık masa da arkadaşlar. Türkiye geleceği için rezervlerini çıkartabilecek ve bölgesinde daha da güçlü bir konuma gelecek’ dedi.

‘Allah’ın izniyle Türkiye otobana çıkacak’

Açıklamalarını sürdüren Vekil Sancaklı, ‘Libya konusunda bize saldıranlara dik durarak, Libya meselesinde çok önemli kararlar aldık. Libya ile yaptığımız anlaşma tarihi bir anlaşma. Libya’da varız ve Libya’da artık bayrağımız dalgalanıyor. Karadeniz’de de daha doğalgaz rezervleri bulup doğalgaz çıkartacağız. Artık masadayız. Kimse bize artık karşı duramayacak. Ülke olarak çok dik durmamız gerekiyor ki Türkiye Cumhur İttifakıyla son yıllarda hiç durmadığı kadar dik bir duruş sergiliyor. Tabi ki ülkemizde pandemi nedeniyle sıkıntılar var. Ama biz bu sıkıntıları ancak birlik olarak çözebiliriz. Ben gelecekten çok ümitliyim. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine çok daha umutla gireceğiz. Doğalgaz açıklamasına üzülenler oldu. Zaten vardı diyenler oldu. Evet zaten vardı ama o doğalgazı çıkartmamızı kimse izin vermiyordu. Bu türlü olumsuz söylemler kimseye yakışmıyor. Yarın öbür gün bu hükümet gider başka hükümetler gelir ama bizim ülkemiz hep payidar kalacak.Bu unutulmamalı. Bu münasebetle İlçe Kongremizin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Çok çalışacağız. Allah’ın izniyle Türkiye otobana çıkacak. Allah’ın izniyle mücadelemiz hep devam edecek’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Çakır’ın Yönetimi;

Yönetim Asil; Başkan Bilal Çakır, Çetin Çıldır, Naim İşeri, Özcan Bülbül, Yüksel Gökalp, Ali Murat Bidik,Mehmet Salih Eren, Hasan Kanca, Taner Koç, Ayhan Bilir, Faruk Gökbayrak, Gülay Ozantürk, Murat Saral, Eyüp Deniz, Murat Demirci, Cemalletin Yılmaz, Ertuğrul Albayrak, Kıral Aydın, Hüseyin Kara,

Yedek; Alparslan Özgüler, Oğuzhan İşeri, Emir Kabasoy, Mustafa Adanur, Hasan Ertürk, Suat Öztürk, Osman Çavdar, Bekir Gökkaya, İhsan Yazıcoğlu, Hüseyn Bat, İlker Türker, Kemaleddin İhsan Sarp, Halil Fidan, Cenk Akdeniz, Erdem Ak, Hüsnü Güçlü, Murat Çolak, Denizhan Tankutay.

Haber: Arif ÖZTOK


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16