DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

O parkta oyun gruplarının zeminine bakım yapılmalı

O parkta oyun gruplarının zeminine bakım yapılmalı

İlçemizde Cumhuriyet Parkı’nda bulunan oyun gruplarının kauçuk zeminin bazı bölümlerinin zarar görmesi dikkatlerden kaçmıyor. Vatandaşlar zeminin daha da zarar görmemesi için bakım yapılması gerektiğini belirttiler.

Gölcük’te özellikle çocukların çok sevdiği alanlardan birisi olan Cumhuriyet Parkı’nda göze batan bu detay dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda yenilenen ve vatandaşların hizmetine açılan Cumhuriyet Parkı’nda oyun gruplarının zemininin bazı bölümlerindeki açılma her geçen gün daha da büyüyor. Çocuklarını parka getiren bazı aileler zemine acilen bakım yapılması gerektiğini belirtirken, kauçuk zeminin nasıl bu hale geldiğini anlayamadıklarını söyledi.

 Daha fazla zarar görmemeli

Vatandaşlar, ‘Gölcük’te bulunan birçok parklar gerçekten çok güzel. Birçoğu yenilendi. Cumhuriyet Parkı’nın da yeni hali çok güzel. Fakat parkın oyun grupları bölümünün  zemininde bozulmalar var. Yetkililer zemin daha da zarar görmeden bakıma alınmalı’ diyerek isteklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.