DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Oyun grupları onarılıyor, çocukların güvenliği sağlanıyor

Oyun grupları onarılıyor, çocukların güvenliği sağlanıyor

Kocaeli genelindeki oyun gruplarında düzenli onarımlar yapılarak, çocukların güvenliği sağlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde birçok çocuk oyun grubu inşa ediyor.Bu oyun gruplarının onarımlarını düzenli olarak sağlanıyor. Onarım çalışmaları çocukların oyun gruplarında her hangi bir olumsuz olay yaşamaması sağlanıyor.

AKSAKLIKLAR GİDERİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi, çocukların gönüllerince oyun oynamalarını sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırdı. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri ekipmanların bakım ve onarımı da ihmal edilmiyor. Bu kapsamda Kocaeli genelindeki 12 ilçede bulunanoyun gruplarında periyodik olarak tamirat ve bakım çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilirken kırık ekipmanlar tamir edilerek yeni görünümlerine kavuşuyor.

KONTROL VE ONARIMLARI YAPILIYOR

Çocuk grupları bulunduğu alanlarda bakım ve onarım çalışmaları periyodik olarak yapılıyor. Kontrol edilen park ve bahçelerde aksaklıklar varsa ekiplere bildiriliyor. Keşif çalışmasının ardından bütün aksaklıklar tek tek gideriliyor. Yapılan çalışmaların ardından çocuklar oyun gruplarını sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.