DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Özserbesler Aşure Geleneğini sürdürdü 1200 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTILAR

Özserbesler Aşure Geleneğini sürdürdü

1200 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTILAR

İlçemizin en eski pastanelerinden olan Özserbesler Pastanesi Muharrem Ayının 10. Günü olan Aşure günü münasebetiyle iş yeri önünde 1200 kişilik aşure dağıttı.

18 senedir hiç aksatmıyorlar

İlçemizde 1957 yılından beri hizmet vermekte olan ve şu anda Fahrettin Serbes ve oğulları Yavuz ve Ercan Serbes tarafından işletilen Özserbesler Pastanesi bu senede geleneği bozmadı ve iş yerlerinin önünde 1200 kişilik aşure dağıttı. 18 senedir hiç aksatmadan geçekleştirdikleri aşure geleneğini bu sene de gerçekleştiren Fahrettin Serbes ve oğulları Yavuz ve Ercan Serbes aşure dağıtımı sırasında stant başında durarak vatandaşlara aşureleri kendi elleriyle dağıttılar.

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 Pandemisi nedeniyle aşure dağıtımı tedbirler alınarak gerçekleşti. Standının önünde dezenfektan standı koyuldu. Vatandaşları ellerini dezenfekte ettikten sonra yoğun ilgi gösterdikleri aşureleri aldıktan sonra “Allah kabul etsin” demeyi de ihmal etmediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.