DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Park yasağına uymayan sürücüler kazaya neden oluyor ‘YETKİLİLER BU ALANA DUBA KOYMALI’

Park yasağına uymayan sürücüler kazaya neden oluyor ‘YETKİLİLER BU ALANA DUBA KOYMALI’

Park yasağına uymayan sürücüler kazaya neden oluyor

‘YETKİLİLER BU ALANA DUBA KOYMALI’

Gölcük Yeni Mahalle, Şehitler Caddesi üzerinde park yasağı olan alana araçlarını park eden sürücüler mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor. Bir okurumuz park yasağı olan bu alana araç park edilmesinden ötürü kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkililerden park yasağına uymayanların cezalandırılmasını istedi.

Mahalle Sakinleri, ‘Ayda en az 2 ya da 3 kez kazalarla karşılaşıyoruz’

İlçemizde Yeni Mahalle, Şehitler Caddesi 26 nolu binanın önüne sorumsuz sürücüler tarafından yapılan araç parkı kazalara neden oluyor. Yaşadığı sorunu gazetemizle paylaşan bir okurumuz şunları söyledi: ‘Yeni Mahalle, Şehitler Caddesi 26 nolu binanın önünde yol boyunca park edilemez tabelası bulunmasına rağmen araçlar park ediliyor ve bu da yolun daralmasına neden olduğunda maddi ve yaralamalı kazalara neden oluyor. Ayda en az 2 ya da 3 kez kazalarla karşılaşıyoruz. Bu da ister istemez hem tehlikeli ve ciddi gürültü kirliliğine neden oluyor. Gece uyanıyoruz; kaza olmuş, sürücüler kavga ediyorlar. Yetkililerden ricamız bu yol üzerine duba konulması, park ihlallerinin önüne geçilmesini sağlamaları. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımızdan yardım istiyoruz. Artık bu sorundan bıktık. Umarız bu isteğimiz en kısa sürede yerine gelir’ diyerek isteğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.