DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vali Seddar Yavuz Gölcük’te Şehit Aileleri ve Gazileri ziyaret etti

Vali Seddar Yavuz Gölcük’te Şehit Aileleri ve Gazileri ziyaret etti

Eşi Selda Yavuz ile birlikte Kurban Bayramını ikinci günü şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, şehit aileleri ve gazilerimizin bayramını kutlayarak, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Ziyaretleri eşi Selda Yavuz’la gerçekleştirdi

Gölcük’te ziyaretlerine Şehit Er Arif Subaşoğlu’nun ailesini ziyaret etmekle başlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’a Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  İl Emniyet Müdürü VeysalTipioğlu ve eşi, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer,  İl Müftüsü Sinan Cihan ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mesut Yalçın eşlik etti.

‘Sizler Şehitlerimizin Bize Emanetisiniz’

Şehit Piyade Teğmen Kamuran Ablak ve Şehit Jandarma Yüzbaşı Veysel Gökçeoğlu’nun ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, son olarak Gazimiz Fikret Çubukçuoğlu’nu ziyaret ettiler. Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ailelerle sohbette bulunarak, hal ve hatırlarını sordu. Bir ihtiyaçlarının ve taleplerinin olup olmadığını da soran Vali Yavuz; “Sizler bize emanetsiniz ve bizler de sizlere en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Bizlerden istediğiniz taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin ve her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin.” dedi.

Ziyaret için Vali Yavuz’a teşekkür etti

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ziyaretlerinden onur duyduklarını belirten şehit yakınları ile gazimiz, teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.