DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ziyaretliler Derneği bu bayramda yüzleri güldürdü 350 AİLEYE KURBAN ETİ

Ziyaretliler Derneği bu bayramda yüzleri güldürdü

350 AİLEYE KURBAN ETİ

İlçemizin en aktif derneklerinden biri olan ve gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Ziyaretliler Derneği bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Ziyaretliler Derneği Kurban Bayramı’nda tam 350 aileye kurban eti dağıttı.

12 Büyükbaş Kurban eti dağıtıldı

Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk yaptığı açıklamada, “Hamd olsun ki bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldürebildik. HASENE Derneğimizin desteği ile bu Kurban Bayramı’nda ilçemize Tokat’ta kesilen 12 Büyükbaş hayvan soğuk hava depolu Tır ile ilçemize geldi. Bu 12 Büyükbaş Kurban etinin 4 tanesini yurtlara bağışladık. Geri kalan ve Karkas et olarak gelen Kurban etlerimizi uzman kasap ekiplerimiz tarafından parçalandı ve hisselere ayrıldı. Yine soğuk hava depomuzda muhafaza ettiğimiz kurban etlerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize hiçbir sıkıntı yaşamadan ulaştırdık.  Bu Kurban Bayramı’nda ortalama 4-5 kiloluk poşetlerde kemikli et olarak ailelerimize Kurban Etlerimizi ulaştırdık. Kurban etlerimizi dağıtırken ailelerimizin ifşa olmamaları için fotoğraf çekmek istemedik. Allah nasip ederse önümüzdeki Kurban Bayramlarında bu sayıları daha da arttırarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.