DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘SONSUZ TEŞEKKÜRLER’

12 Eylül 2020 Cumartesi günü gerçekleştirdikleri 7. Olağan Kongre sonrasında AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna seçilmiş başkan olarak oturan Çetin Seymen, bugün yeni yönetimiyle Gölcük Adalet Sarayı’na gelerek İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’dan mazbatasını aldı.  

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Çetin Seymen dün yeni yönetimiyle birlikte İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’dan mazbatasını alarak, görevine resmen başladı.

‘Bana bu görevi layık gören herkese sonsuz teşekkür ediyorum’


Burada kendisine başkanlık görevini layık gören Genel Merkez’e, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Başkan Seymen, ‘AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu olarak mazbatamızı aldık. Öncelikle şahsıma bu kutlu görevi tekrar tevdi eden Genel Merkezimize, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Milletvekillerimize teşekkür ederim. Ayrıca beraber yol yürüdüğümüz önceki dönem Yönetici arkadaşlarıma, Kongremizde bizlere güvenip oy kullanan delegelerimize ve kongremize teşrif eden misafirlerimize şükranlarımızı sunarım’ dedi.

‘Yeniden Yollara Düşme Vakti’

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, ‘Bizler Ak Dava’nın neferleri olarak bu onurlu ve bir o kadar zorlu görevi bütün Gölcük Teşkilatımızla birlikte omuz omuza daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerimize hep birlikte koşacağız. Siyasi düsturumuzun en temel ilkelerinden olan istişareyi asla elden bırakmayacağız. Bugünden itibaren İlçe Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatlarımız ile birlikte Yeniden Yollara Düşme Vakti’ diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.