DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Bat’ın o kampanyası başarıyla tamamlandı YAŞLI ÇİFTİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜLER

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, geçtiğimiz günlerde ilçemizde ikamet eden yaşlı bir çiftin evlerine bakım yapılması için ardım kampanyası başlatmıştı. Başkan Bat, yaptığı açıklamada, ilçemizdeki hayırseverler sayesinde kampanyanın başarıya ulaştığını söyledi ve evin tadilatının bittiği müjdesini verdi.

‘Sonuca ulaştığımız için mutluyuz’

Gölcük’te ikamet eden ve maddi durumu iyi olmayan bir yaşlı çiftin evine bakım yapılması için yardım kampanyası düzenleyen Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, kampanyanın başarıya ulaştığını söyledi. Gölcüklü hayırseverlere teşekkür eden Başkan Bat, şunları söyledi: ‘Geride bıraktığımız dönemde, ilçemizde yaşayan ve yardıma ihtiyaç duyan kardeşlerimiz, vatandaşlarımız için çeşitli yardım kampanyaları gerçekleştirmiştik. Çok şükür ki bu kampanyaların tümünde başarıya ulaştık. Son yardım kampanyamızda da sonuca ulaştığımız için mutluyuz. İlçemizde yardımsever vatandaşlarımızın varlığı ve her kampanyamızda koşulsuz destek vermeleri, bizim yüzümüzü güldürmeye yetiyor. Bunun yanı sıra, bir vatandaşımızın dahi bu kampanyalarla yüzünü güldürebiliyorsak gerçekten mutlu oluyoruz. Yaklaşık bir ay önce bir yardım kampanyası başlatmıştık. İlçemizde yaşayan yaşlı bir çiftimizin evlerine tadilat yapılması gerekiyordu. Bu konuda bir kampanya başlattık ve kısa zaman içinde desteklerin geldiğini gördük. Bu kampanyamızda da sonuca birkaç gün önce ulaştık” diye konuştu.

‘Bir gönüle girmenin, dokunmanın mutluluğunu gerçekten yaşıyoruz’

Kampanya neticesinde yaşlı çiftin evinin tadilatının tamamlandığını belirten Başkan Bat,  ‘Yaptığımız kampanya ve gelen destekler neticesinde, yaşlı çiftimizin evini tamamladık. Tadilat bitti ve yeni eşyalara sahip oldular. Artık daha iyi koşullarda yaşıyorlar. Her akşam evlerine sıcak yemek gidecek. 15 günde bir ev temizliği yapılacak. Ayrıca evde bakım hizmetleri de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Bu tadilatta yanımızda olup bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun. Hayırlarının kabul olmasını temenni ediyorum. Bir gönüle girmenin, dokunmanın mutluluğunu gerçekten yaşıyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.