DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “GÖLCÜK’Ü AYAĞA KALDIRACAK PROJELER BEKLİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “GÖLCÜK’Ü AYAĞA KALDIRACAK PROJELER BEKLİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

“GÖLCÜK’Ü AYAĞA KALDIRACAK PROJELER BEKLİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar parti binasında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. İlçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Akpınar, “ Gölcük’ü ayağa kaldıracak projeler bekliyoruz” dedi.

Başkan Akpınar, açıklamalarına başlamadan önce  “İlçemizde kongrelerini tamamlayan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe başkanlarına hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. İlçemize yeni atanan Emniyet Müdürü’müze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, yeni görevinde başarılar diledik.  Kongrelerini tamamlayan partilere de en kısa zamanda bu dileklerimizi ziyaretlerle ileteceğiz” dedi.

“Gölcük için ilçe başkanları olara daha sık bir araya gelmeliyiz”

Gölcük’ü Kocaeli’nin cazibe merkezi yapacak projeler yapılması gerektiğini tekrar dile getiren Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “Daha önce de çağrıda bulunduğumuz belediye başkanı ve ilçe başkanlarının bir arada bulunacağı toplantı çağrısını yineliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarda tüm siyasi partilerin, belediye başkanının liderliğinde ortak hareket etmesinde fayda olduğunu düşünüyorum. Hem yürütmede olan projelerin emin adımlarla ilerlemesi hem de muhalefetin çalışmalardan haberlerinin olması ve fikirlerini sunması için biz hiç yoktan parti başkanlarının ayda bir bile olsa toplanmasını istiyoruz. Gölcük’te yapılmasını beklediğimiz çok sayıda proje var ve dileriz bu projeler kısa bir zamanda hayata geçer.” dedi. 

“Sokak köpeği sorunu çözülmeli”

Gölcük’te sokak köpeği konusunda çok sayıda şikayet geldiğini ve bu konuda çok acil gerekli çalışmanın yapılması gerektiğini ifade eden Başkan Akpınar, “Son belediye meclisinde sokak hayvanlarını ilgilendiren kararın en az 1 buçuk – 2 sene içerisinde uygulanacağı ifade edilmişti. Bana gelen bazı şikayetlerde bazı vatandaşlarımız, kümeslerindeki hayvanları telef eden köpeklerden ötürü mağdur olduğunu dile getirmişti. Sokak hayvanlarının saldırıya hazır halde dolaştığını ifade eden vatandaşlarımızın şikayetleri var. Hamile bir kadın, kendisine saldıran sokak köpekleri sebebiyle bebeğini kaybetmiş. Bu nedenle sokak köpeklerine yönelik yapılacak olan alanın daha kısa bir sürede tamamlanıp, Gölcük’ün bu sokak köpeği sorunundan bir an önce kurtulmasını istiyoruz.  Hayvanların daha iyi bi ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi adına bir merkezin en kısa zamanda yapılmasında büyük fayda var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.