DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Anıtpark’ta BİN ADET MASKE DAĞITTI

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Anıtpark’ta BİN ADET MASKE DAĞITTI

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Anıtpark’ta

BİN ADET MASKE DAĞITTI

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Pandemisine dikkat çekmek ve maske kullanımını teşvik etmek amacıyla Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut ve dernek başkanları Anıtpark’ta bugün öğle saatinde Bin adet maske dağıttı. Gölcük halkı tarafından yoğun ilgi gören maskeler kısa sürede tükendi.

Maskeler kısa sürede tükendi

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu tarafından yeni tip Coronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara Bin adet maske dağıttı. Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen Kültür Dernekler Platformu’nun hazırlamış olduğu bin maske dağıtımı öğlen saatlerinde gerçekleştirdi. Maskeleri dernek başkanları vatandaşlara tek tek dağıttı.

Dernek başkanları katılım gösterdi

Anıtpark’ ta düzenlenen maske dağıtma etkinliğine Gölcük Kültür Dernekleri Paltformu Dönem başkanı ve aynı zamanda Gölcük Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Korkut ve yönetimi, Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Alkol, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı  Ekrem Demirkesen Yörük Türkmenleri Derneği Başkanı Hüseyin Karakaya, Kocaeli Can Dostları Derneği Başkanı  Sibel Erdem, TÜKODER  Başkanı Çetin Kocatürk, Gölcük Eskişehirliler Derneği Başkanı  Bülent Denlikol, Gölcük Bayburtlular Derneği Başkanı Ümit Bayrak katıldı.

“Umarım belirli bir bilinci kazandırırız”

Dernek Başkanlarının desteği ile kısa sürede dağıtılan maskelerin ardından sonra kısa bir açıklama yapan  Gölcük Dernekler Platformu Dönem Başkanı Ramazan Korkut “Ülkemizde yoğun salgınla ilgili önlenemez bir tırmanış var. Bunların önüne geçmek için bizler de kültür dernekleri olarak üstümüze düşen görevleri yapmak istiyoruz. Bunlardan bir tanesi, buradaki uyarıcı levhalarımızdır. Bir de maske kullanımına alışkanlık kazandırmamız gerekiyor ki bu virüs en çok ağız yoluyla ya da temasla bulaşıyor. Bunların önüne geçmek için 22 kültür derneği olarak bir araya geldik. Zaten bu dernekler, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak adlandırılıyor.  Bu platform bir araya geldi ve tamamen dernek yönetimlerinin emekleri ile maske ve malzemeleri temin etti. İlçemizdeki insanlar için bu şekilde bir etkinliğimiz olsun dedik ve bu maksatla buraya toplandık. Umarım belirli bir bilinci kazandırırız. Olmasa da kişileri gördüğümüz zaman uyararak herkesi korumamız gerektiğine inanıyorum. Halkımıza da etkinliğimize göstermiş oldukları ilgiden, derneklerimize de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.