DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmenderespor kahvaltıda buluştu ‘HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK’

Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek Değirmenderespor’da yönetim kurulu Değirmendere’de bulunan Baraka Cafe’de basın açıklaması düzenleyerek, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.  

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda ilimizi temsil edecek Değirmenderespor’da Başkan Severcan Kara önderliğinde yönetim kurulu bir basın toplantısı düzenledi. Değirmendere’de hizmet veren Baraka kafede düzenlenen basın toplantısına Başkan Severcan Kara’nın yanı sıra Sportif Direktör Adem Ellibeş, yöneticiler İbrahim Uzuner, Hasan Durdu, Hasan Zeki Sarı, Ergün Yaşar, Erkan Gönenç ve Ergün Akkaya katıldı. Yeni sezon öncesinde yapılan değerlendirme toplantısında yönetim kurulunda yeni dönemde Sportif Direktör Adem Ellibeş ve tecrübeli teknik adam Metin Peken ile yola devam kararı alırken, yönetim kurulunda Erkan Gönenç yeni sezonda genel kaptan olarak görev yapacak. Yeşil siyahlı kulüpte Engin Deniz futbol şube sorumlusu olarak yeni dönemde görev yapacak. 

Kara, ‘Kulübümüze destek veren herkese teşekkür ediyorum’

BAL’da ilimizi temsil edecek Değirmenderespor’da yönetim kurulu Başkan Severcan Kara önderliğinde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek yeni sezon öncesinde hedeflerini açıkladı. Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz sezon Play-Off’ta kaybettiğimiz bir üst lig mücadelesini bu sene Allah’ın izniyle kazanmış durumdayız. Liglerin ertelenmesi ile pandeminin oluşmasıyla Bu sezonda TFF’nin verdiği karar ile BAL’a alınmış durumdayız. Bu sezonda lider ile arasındaki puan farkın üç puan olmasından dolayı  ilk üç takımı BAL’a alınmasından dolayı bu sene bizde Bölgesel Amatör Lig’e alındık. Bu süreçte emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta KASKF Başkanı Murat Aydın’a ve yönetim kuruluna, Kocaeli Milletvekillerimiz Mehmet Akif Yılmaz, Haydar Akar’a ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederim. Beş yıl boyunca bizlere destek veren herkese teşekkür ederim. Ayrıca bizlere her zaman destek veren Gölcük Belediye Başkanı Avukat Ali Yıldırım Sezer’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Son beş yılda Değirmenderespor buralara nasıl geldik. Tabiki Değirmendere’de bulunan esnaflar, dostlarım, arkadaşlarım ve cefakar taraftarlarımızın desteklerinden dolayı buralara kadar geldik. Ayrıca bizim yanımızdan bir an olsun ayrılmayan Adem Ellibeş’e, teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ellibeş, ‘Kulübün parasını sokağa atmaya asla izin vermem’

Değirmenderespor Sportif Direktörü Adem Ellibeş ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değirmendere’de bana verilen bu önemli görevi bana verdiklerinde yönetim kurulunda bulunan arkadaşlara güvenim tamdı. Bundan dolayı bu takımda hocayı ve takımı ben yaparım dedim. Yönetim kurulundaki arkadaşlar beni dilediler. Geçen sezonki ekonomik kriz ile bu seneki ekonomik kriz arasında %40 kulüp avantaja geçti. Beni bilen birlikte çalıştığım arkadaşları getirdim. Bu büyük bir avantajdır. Burada 1-0 önde başlıyorsun.Yönetim kurulunun kendi işlerinin dışında hiçbir işe karışmadıklarından dolayı onlarda rahat etti. Değirmenderespor bir ekip ruhu ile çalıştı.  Bir Adem Ellibeş olması hiçbir şeyi değiştirmez, önemli olan ekip işidir. Bir birlik ve beraberli işi en önemli olandır. Tek kişi değil bir ekip olmayı başardık. Bu sene bana devam etmemi istediler benim elim ayağım tuttuğu süre içinde yardımcı olacağım. Bu sezonda yılların verdiği tecrübe ile yaptığım araştırmalar ile her şeyle ilgili bir bütçe çıktı. Akıllı politikayla akıllı transferlerle az bütçe ile iyi işler yaparsınız. BAL’da bu sene 9 takım olduk. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar dilerim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.