DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Donanma Altgeçidinin duvarları yine kirletildi ‘ALTGEÇİTLERE KAMERA KONULMALI’

Donanma Altgeçidinin duvarları yine kirletildi ‘ALTGEÇİTLERE KAMERA KONULMALI’

İlçemizde yer alan Donanma Alt geçidinin duvarları kısa süre öncesinde boyanmış, tertemiz yapılmıştı. Fakat kendini bilmezler yine altgeçit duvarlarını yazılarla kirleterek zarar verdi. Vatandaşlar tek çarenin alt geçitlere kamera konulması olduğunu söyledi.

‘Bunu yapanlara gereken cezalar verilmeli’

İlçemizde alt geçitlere verilen zararlar duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. Geçtiğimiz aylarda boyanan ve tertemiz yapılan altgeçidin duvarlarına yeniden yazılar yazıldı ve duvarlara zarar verildi. Duvarın yeniden kirletildiğini gören bazı vatandaşlar yazı yazanlara gereken cezanın verilmesi gerektiğini söylediler. 

‘Kameralarla tespitleri yapılmalı’

Bu duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar, ‘Yetkililer alt geçitlere ne kadar bakım yapsa da kendini bilmezler bu alanlara yine zarar veriyor.  Bizler bu duruma üzülüyoruz. Yetkililer bu alt geçide kamera koymalı ve kameralarla bu kişiler tespit edilip, cezalandırılmalı’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.