DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Eski eşyalara yeniden hayata kazandırılacak olan ARTEMİSHOBY BOYAMA EVİ AÇILDI

Eski eşyalara yeniden hayata kazandırılacak olan

ARTEMİSHOBY BOYAMA EVİ AÇILDI

Uzun yıllardır ahşap boyama, polyester boyama ve eski eşyaları yenileme üzerine faaliyet gösteren Gülşen Sönmez, Atatürk Bulvarı Merkez Kapalı Çarşı No: 123  adresinde faaliyete soktuğu ArtemisHoby Boyama Evi ile Gölcüklü bayanlara aktarmayı hedefliyor.

Açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu

Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen ArtemisHoby’in açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Muhtarlar, AK Parti Dumlupınar Mahalle Teşkilatı, Oyuncu İsmet Çık, Esnaflar katılım sağladı.

Başkan Sezer hayırlı olsun temennilerinde bulundu

Ahşap boyama, polyester boyama, eski eşyaları yenileme üzerine faaliyet gösterecek olan Artemis Hoby’in açılış kurdelesini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kesti. Başkan Sezer açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı konuşmada Gölcük’e böyle bir merkezi kazandırdığı için Gülşen Sönmez’e teşekkür ederek, Gölcüklü bayanların bu merkezde çok faydalı bilgiler alabileceğini dile getirdi. Başkan Sezer konuşmasının ardından hayırlı olsun temennilerinde bulunarak açılış kurdelesini kesti.  Açılış törenine İstanbul’da bulunan setinden iki saatliğine izin alarak katılan İsmet Çık yakın dostu Gülşen Sönmez’e yeni mekanın hayırlı olmasını diledi.

Kendi üretimi olan ürünleri tanıttı

Açılış kurdelesinin kesilmesini ardından konuklar Artemis Hoby’i gezerek Gülşen Sönmez tarafından hayata geçirilen eserleri yakından inceleme fırsatı buldular. Gülşen Sönmez konuklara kendi üretimi olan ürünleri tanıttı.

“Ben bir adım attım buda adım atacak bayanlara örnek olacağına inanıyorum”

Açılış töreni sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Gülşen Sönmez, “ Ben ihracat uzmanıyım  ve Gölcük’e bir sene önce İstanbul’dan  taşındım. KSO Dumlupınar Ortaokulu Aile Birliği Başkanıyım. Aynı zamanda  evde ki eski mobilyalarımı boyayarak günümüze uygun hale getirmeye çalışarak evde  başladım bu işe. Bir atölyede bunları yapmak daha kolay olacağını düşünerek Artemishoby Boyama Evi’ni açtım. Amacım kıyamadığımız biz hanımlar için manevi değerleri büyük olan eşyalarımızı boyayarak koruma altına almak, bunun yanı sıra ham ahşabı boyayarak güzel bir görünüm katmak ve tabi ki polyester heykelleri değişik renklerde boyayarak evimize değişik bir hava sağlamak. İlerleyen zamanlarda ise amacım boyama ile ilgili olarak bana eşlik etmek isteyen bayanlara bir nebze yardımcı olmak. Artemishoby benim dönüm noktam, tekrar bir başlangıcım ve inanıyorum ki Gölcük’ümüz de daha birçok benim gibi yeteneğini evde kendine saklayan bir çok  bayan var. Ben bir adım attım buda adım atacak bayanlara örnek olacağına inanıyorum. Yanımda olan destek olan herkese beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.