DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ESNAF ODASI’NA ZİYARET

ESNAF ODASI’NA ZİYARET

İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ndan

ESNAF ODASI’NA ZİYARET

Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı ziyaret etti. Başkan Aynacı’ya meclis üyeleri Emrah Salbacak ve Atila Karakaya eşlik etti.

“İYİ Parti teşkilatı olarak her zaman esnafımızın yanındayız”

Ahilik Haftası nedeniyle yapılan ziyarette konuşan Gölcük İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı ” Ahilik esnaf dayanışmasıdır. Her yıl kutlanan Ahilik Haftası nedeniyle esnaflarımızın dertlerine derman olan siz Esnaf ve Sanatkarlar odasını ziyaret ederek bu önemli haftanızı kutlayıp, destek olmak istedik. İYİ Parti teşkilatı olarak her zaman esnafımızın yanındayız “dedi.

“Ahilik esnaflarımız ve sanatkarlarımız için çok kıymetli bir haftadır”

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman “Ahilik esnaflarımız ve sanatkarlarımız için çok kıymetli bir haftadır. Ahilik, Ahi Evran Hacı Bektaş-ı Veli’nin tavsiyesiyle kurulan Esnaf Dayanışma teşkilatıdır. Aslen Horasan kökenli olup Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde Anadolu’da yaşayan Müslüman Türkmen halkın sanat, ticaret, ekonomi gibi çeşitli meslek alanlarında yetişmelerini sağlayan , onları hem ekonomik hem de ahlaki yönden yetiştiren çalışma yaşamını, iyi insan meziyetlerini esas alarak düzenleyen bir örgütlenmedir. Günümüzde bu sorumluluğu esnaf odaları taşımaktadır “dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.