DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Garipoğlu’dan Başkan Güner’e hayırlı olsun ziyareti BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çağlayan Garipoğlu, Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ortak paydanın Gölcük olduğu vurgulanarak birlik, beraberlik mesajları verildi.

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, Siyasi İşler Başkanı Ali ihsan Aydınlık, Teşkilat Başkanı Yusuf Yalçın, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kızıltaş ve birim başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette sıcak diyaloglar yaşandı.

Güner, ‘Gölcük ayrıştırmanın, bölünmüşlüğün bir parçası kesinlikle olmamalıdır’

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner yaptığı açıklamada, “Gölcük, içerisinde birçok değeri barındıran Kocaeli siyasetinin ana merkezi konumundadır. Sayın Çağlayan da ilçemiz değerlerinden birisidir. Bizler bugün Gölcük ve gelecekte olmasını arzu ettiğimiz Gölcük’ü değerlendirme fırsatı bulduk. Altını çizerek ifade etmek istiyorum ki, Gölcük ayrıştırmanın, bölünmüşlüğün bir parçası kesinlikle olmamalıdır. Her siyasi parti bir araya gelebilmeli, konuşabilmeli, tartışabilmeli ve fikirlerini ilçe yararına hayata geçirebilmelidir. Hain kelimelerinin milletimiz ve Gölcüklü hemşerilerimiz için kullanılmasını, ayrıştırmanın bir parçası haline getirilmesini istemiyoruz. Belki siyasette hiç olmadım ama  siyasetin ve kamu ahlakını almış, kamu yönetimi okumuş birisi olarak bu oyunları bozacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Garipoğlu, ‘Türkiye sevdamızı da bizimle yaşayanlar bilir’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çağlayan Garipoğlu da yaptığı açıklamada, “Bugün Bu sıcak ortamı görmekten mutlu oldum. Merak konusu olan Gelecek Partisinin Gölcük Teşkilatını tanıdım. Misafirperverliğinizden dolayı başta ilçe başkanı Kadriye Güner ve yönetimine teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Benim Gölcük sevgimi hemşerilerim bilir. Türkiye sevdamızı da bizimle yaşayanlar bilir. Gölcük’ün tüm sorunlarını partimin genel başkan yardımcısı olarak yakından takip ediyorum. Bazen mutlu oluyorum bazen de hüzün duyuyorum. Çıkar, menfaat çatışması ve bölünmüşlüğü gördükçe Gölcük’ün bir evladı olarak üzülüyorum. Biz korona virüs salgınından sonra kucaklaşmayı unuttuk ama birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı komşuluğu unutmadık. Elimizdeki bu kültürü bizlere büyüklerimiz öğretmişken, şimdi bu kültürü unutturmaya çalışanları görüyorum. 17 Ağustos depreminin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen hala izleri duruyor. Gölcük’ün sorunlarını dile getirmeye, takip etmeye devam edeceğim. Aynı şekilde Kadriye hanım da bu konularda duyarlı. Ortak paydamız Gölcük ve Türkiye” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.