DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük ADSM Başhekimi Dt.Mustafa Aydınalp ve yönetiminden BAŞHEKİM PEHLEVAN’A ZİYARET

Gölcük ADSM Başhekimi  Dt.Mustafa Aydınalp ve yönetiminden BAŞHEKİM PEHLEVAN’A ZİYARET

Gölcük ADSM Başhekimi  Dt.Mustafa Aydınalp ve yönetiminden

BAŞHEKİM PEHLEVAN’A ZİYARET

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Mustafa Aydınalp ve yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerine devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine atanan  Dt. Mustafa Aydınalp hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmesinin yanı sıra yönetimi ile birlikte kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Aydınalp, “Gölcük’te yeni ve güzel çalışmalar yapılmış üzerine katarak çalışacağız”

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Mustafa Aydınalp ve yönetimi, geçtiğimiz gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gölcük ADSM Başhekimi Dt.Mustafa Aydınalp, “Gölcük’te yeni ve güzel çalışmalar yapılmış üzerine katarak çalışacağız.Bugün de yönetim olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.