DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nden bir yeni hizmet daha YENİ DİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nden bir yeni hizmet daha

YENİ DİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan  yeni diyaliz ünitesi hizmet vermeye başladı. yeni diyaliz merkezinde aynı anda 35 hastaya hizmet verilebilecek.

Günde 3 seans halinde diyaliz hizmeti verilecek

Sağlık Bakanlığı standartlarına uygun olarak hasta güvenliği memnuniyeti ve çalışan konforunu ön planda tutarak yapılan yeni diyaliz ünitesi gerektiğinde 35 hastaya aynı anda diyaliz hizmeti verebilecek şekilde planlandı. Pandemi sürecinde sosyal mesafe maske ve temizlik kuralları dikkate alınarak günde 3 seans halinde diyaliz hizmeti verilecek olan Diyaliz ünitesinde diyalize giren kronik böbrek hastaları yeni diyaliz merkezinden aldıkları hizmetle ilgili memnuniyetlerini belirterek Sağlık Bakanlığına ve hastane yetkililerine  teşekkür ettiler.

“Hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermek amacındayız”

Hastane başhekimi Op. Dr Yüksel Pehlevan “bir yandan yeni hastane binası inşaatı hızla devam ederken diğer yandan da yeni poliklinikler ve diyaliz merkezi ile hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermek amacındayız. Hasta memnuniyetini ve çalışan konforunu üst seviyede tutacak çalışmaların hız kesmeden devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.