DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Özer Kardeşler Rot & Balans Servisi’nde KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

Gölcük Özer Kardeşler Rot & Balans Servisi’nde  KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

Aracınızın güvenliği ve keyifli sürüş için rot ayarının doğru olması büyük önem teşkil ediyor. Aracınızın güvenle rot&balans ayarlarını yaptırmak için Gölcük Özer Kardeşler Rot&Balans Servisine uğramayı unutmayın!

Dünyaca ünlü markalar

Yeni Sanayi Sitesi E6 Blok 11/ 6E/ 3 adresinde genç esnaflarımızdan Ali- Emin ve Abdurrahman  Özer kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Gölcük Özer Kardeşler Rot& Balans Servisi, Rot Balans ve lastik sektöründe faaliyet göstermektedir. LastikPark güvencesiyle Good Year, Pirelli, Continental Hankkok, Riken, BKT, Michelin, Marshal, markaları başta olmak üzere birçok lastik markasının Gölcük Yetkili bayisi olan Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans ile yollarda güvenceniz tamdır ve güvenle yolculuklarınızı yapabilirsiniz. Bunun için yapacağınız tek Özer Kardeşler Rot Balans’a uğramak olacaktır.

Son sistem ekipman ve eğitimli kadrosuyla

 Kalite ve uygun fiyat sadece Gölcük Özer Kardeşler Rot Balans’ta. Gerek satış konusundaki ekonomik fiyatlarıyla gerek hizmeti ile geniş müşteri portföyü oluşturan Özer Kardeşler Rot Balans’ta Son yıllarda gelişen teknoloji ve iletişim hızındaki artışa paralel olarak müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz diyen Ali Özer, “LastikPark güvencesiyle Good Year, Pirelli, Continental Hankkok, Riken, BKT, Michelin, Marshal markaları başta olmak üzere birçok lastik markasının Gölcük Yetkili Servisi olarak hizmet vermekteyiz.  Firmamıza uğrayan müşterilerimizin memnuniyeti, müşteriye olan ilgi ile beraber hizmette ki güven bizim için çok önemlidir.  Tüm müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını doğrultusunda LastikPark güvencesiyle en iyi fiyat ve hizmetle sunmaktayız. Son sistem ekipman ve eğitimli kadromuzla, güler yüzlü hizmet anlayışı müşteri memnuniyeti ilkesi ile siz değerli müşterilerimizi güvenli bir şekilde yola çıkarmaktır” dediler.

Güler yüzlü uzman kadrosuyla hizmet veriyor

Gölcük Özer Kardeşler LTD.ŞTİ.’de satın alınan her lastiğin sökme takma ve değiştirme işlemlerini tecrübeli elemanlarıyla yapılmaktadır. Yeni donanım ve araçlarla en iyi hizmetin Gölcük Özer Kardeşler LTD.ŞTİ.’de rot ayarı, balans ayarı, far ayarı, jant düzeltme, nitrojen dolumu hizmetinin yanı sıra lastik ve jant hizmeti sunulmakta. Müşteri memnuniyetinin her şeyin önünde geldiğinin bilincinde güler yüzlü uzman personeliyle ferah ve serin bir ortamda, en uygun çözüm en kısa zamanda sunularak karşılanmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.