DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜKLÜ BURAKCAN AKIN İŞE BAŞLADI

GÖLCÜKLÜ BURAKCAN AKIN İŞE BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın talimat verdi

GÖLCÜKLÜ BURAKCAN AKIN İŞE BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Engelliler Derneği Üyesi  Burakcan Akın için Gölcük Komek’e talimat verip işe başlattı. Gölcüklü Burakcan Akın sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

Büyükakın’ a teşekkür etti

Gölcük’ün sevilen isimlerinden olan Gölcük Engelliler Derneği Üyesi Burakcan Akın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gölcük KOMEK’te işe başladı. yaşadığı sevinci sosyal medya hesabından paylaşan Buracan Akın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ a teşekkür etti. 

işte Burakcan’nın paylaşımı;

Allah diyor ki benden iste ama boş durmaman lazım ne kadar çabaladığını göstermen lazım mücadeleni azmini, hırsını hiç kaybetmemen, pes etmemen lazım dört teker üstünde koşman lazım. Allah görüyor ne kadar çabaladığını her ya da geç önüne çıkarıyor. Allah’ıma şükürler olsun ki bana bu günleri gösterdi. İlk iş günüm bir hayırlı olsununuzu alırım. Allah razı olsun Başkanım Çok teşekkür ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.