DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’un Topuk Yaylası antrenmanı faydalı geçiyor

Gölcükspor’un Topuk Yaylası antrenmanı faydalı geçiyor

Gölcükspor Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde Topuk Yaylası’ndaki çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.

Yeni sezona sıkı hazırlanıyorlar

Geçtiğimiz gün Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen sabah antrenmanında koşu ve istasyon çalışması yapan futbolcular, ardından top çalışması yaptı. Bu antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Aynı akşam yapılan antrenmanda ise futbolcular çalışmalarına yaptıkları koşu ve istasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın son kalanın da ise tam saha gruplar halinde gol çalışması yapıldı.

Tempolarını hiç düşürmüyorlar

Gölcükspor üç gündür çift antrenman ile temposunu düşürmezken sabah antrenmanı ile sabah yürüyüş yaparak geçirdiler. Sabah yürüyüşünde hatıra fotoğrafları çekilirken futbolcuların moralleri yüksek olması ve teknik ekibin ise futbolcular ile birlikte bol bol sohbet ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.