DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te evsel atık sorunu artıyor

Gölcük’te evsel atık sorunu artıyor

İlçemizin birçok noktasında bulunan bir çöp konteynırının yanına atılan evsel atıkları hem olumsuz bir görüntü oluşturdu hem de duyarlı vatandaşların tepkisini çekti.

 Uyarılar yetmiyor

İlçemizin önemli sorunlarından birisi de evsel atık sorunu. Gölcük Belediyesi’nin tüm uyarılarına rağmen bazı vatandaşlar bu konuda duyarsız davranmaya devam ediyor. İlçemizin neredeyse birçok noktasında görmeye alıştığımız evsel atıklar tepki çekiyor. Vatandaşlar evsel atıklar konusunda uyarılırken, bu sorunun devam etmesi gözlerden kaçmıyor.

‘Bu konuda herkes duyarlı olmalı’

Bazı duyarlı vatandaşlar, ‘Mahalle ve sokaklarda bulunan konteynırların yanına atılan evsel atıklar kötü görüntü oluşturuyor ve Gölcük’e yakışmıyor. Bu konuda herkes duyarlı olmalı’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.