DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te İlk Ders Zilini Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer Çaldı OKUL HAFTADA BİR GÜN

Gölcük’te İlk Ders Zilini Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer Çaldı

OKUL HAFTADA BİR GÜN

Gölcük’te 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminin ilk ders zili, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in katıldığı törenle Piri Reis İlkokulu’nda çalındı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer 1.sınıf öğrencilerimizin okula başlama heyecanına ortak oldular.

Maske + mesafe + hijyen kurallarına uyulmasını istediler

Yeni Eğitim Yılında seyreltilmiş sınıf düzenlemesiyle ilçemizde 2598 1. Sınıf ile 5357 okul öncesi öğrenci yüz yüze eğitimle okula başladı.  Bu eğitim – öğretim döneminde Coronavirüs salgını sürecinde olduğumuz için tedbirler üst seviye de alınırken, Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, başta okul idarecileri ve öğretmenler olmak üzere tüm öğrencilere  maske + mesafe + hijyen kurallarına riayet edilmesini istediler.

Kaymakam Karabulut öğrencilere başarılar diledi

Sosyal mesafe ve maske kurallarının titizlikle uyulduğu törende Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yeni eğitim öğretim yılı açılışına ilişkin bir konuşma yaptı. Kaymakam Karabulut,  konuşmasında Salgın dönemi sebebiyle Gölcük Belediyesinin katkılarıyla okullarımızda gerekli hazırlıkların tamamlandığını, yeni kural ve düzenlemeler ile yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Sezer, “Başarılarla dolu geçmesini diliyorum”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Yeni dönemin; öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz ve tabi ki geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için verimli ve başarılarla dolu geçmesini diliyor, ahiret hayatına irtihal etmiş tüm eğitimcilerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Okul Müdürü Kaya, “ Tüm tedbirlerimizi aldık”

Piri Reis İlkokulu olarak tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden okul müdürü Güven Kaya yaptığı açıklamada, “ Piri Reis İlkokulu olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün talimatları ile  tüm Covid- 19 önlemlerimizi alarak yeni eğitim ve öğretim yılına başladık. Okulumuzda bu dönem 30’ar öğrenciden 6 sınıfımız mevcut. Öğrencilerimiz 6’şar kişilik grupları halinde haftada bir gün okula gelecekler. İlk dersimiz 09:30’da başlayacak ve 30 dakikalık 5 ders görecekler teneffüslerimiz 10’ar dakika olacak ve 12:40’da son dersimiz bitecek. Teneffüslerimizde nöbetçi öğretmenlerimiz öğrencilerimizi sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunmak üzere bahçede olacaklar. Okulumuzun girişinde dezenfektan bölümümüz var ve öğrencilerimiz her sabah okula girmeden önce ateşleri ölçülerek okula alınacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılacak yeni bir açıklamaya kadar bu düzende devam edeceğiz” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.