DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te ücretsiz otoparklar yoğun ilgi görüyor

Gölcük’te ücretsiz otoparklar yoğun ilgi görüyor
İlçemizin en büyük problemlerinden biri hiç şüphesiz trafik sorunu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen Donanma Caddesi üzerindeki ücretsiz otopark araç sahipleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Hemen hemen günü her saati dolu olan otoparkta araç sahipleri yetkililere teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.


araç sahipleri kurallara uyuyor


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda  Merkez Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde bulunan boş arazi İstimlak edilmiş ve ücretsiz otopark olarak tahsis edilmişti. Gölcüklü vatandaşlara ücretsiz otopark olarak  hizmet vermeye başlayan alan araç sahipleri tarafından yoğun ilgi görüyor.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği otopark her gün araçlar ile dolarken ücretsiz ve herhangi bir görevlinin olmamasına rağmen düzeniyle dikkat çekiyor. 

Alan 150 araç kapasiteli


İlçemizde yaşanan otopark problemine çözüm olmak ve çevredeki vatandaşlara ücretsiz otopark olarak hizmet veren arazi 150 araç kapasiteli olarak hazırlandı.  Araç sahiplerinin duyarlılığı ve birbirlerine olan hoşgörüleri ile birlikte ücretsiz otopark kısa sürede büyük ilgi görürken araç sahipleri ücretsiz otopark için yetkililere teşekkür ettiler. Araç sahipleri , ” Gölcük’te ciddi anlamda bir otopark problemi var ve bizler evlerimize geldiğimiz zaman bile araçlarımızı nereye park edeceğimizi bilemez duruma gelmiştik.  Şimdi Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bu ücretsiz otopark ile en azından evimize geldiğimiz zaman aracımız nereye park edeceğiz sıkıntımız ortadan kalktı.  Bu nedenle bizlere böyle bir otopark kazandırdıkları için yetkililere teşekkür ediyoruz” dediler. 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.