DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor
02.09.2020
1.023
A+
A-

Gölcük’ün tanınmış esnaflarından, CHP geçmiş dönem İlçe Sekreteri, Paree Butik’in işletmecisi Metin Kaya  ve Altın Yıldız Emlak’ın İşletmecisi Ömer Faruk Helvacıoğlu tarafından hizmete alınan Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Hayırlı olsun temennilerinde bulundular

Kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan ve Gölcük halkı tarafından yoğun ilgi gören Helvacı Hakkı Gölcük Şubesine son olarak ilçemizin tanınmış isimlerinden Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Emekli gazeteci Yılmaz Değirmenci ve Sanayi Esnaflarından Bozoğlu Kaporta’nın sahibi Selahattin Boz ziyaret ederek işletme sahibi Metin Kaya’ya hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Gölcük’e böyle bir mekan kazandırdıkları için tebrik ettiler

Gölcük’te böyle işletmelerin açılmış olmasından dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden Hakan Bıçakçı, Yılmaz Değirmenci ve  Selahattin Boz, Helvacı Hakkı Gölcük Şubesi’nin işletmecisi, yakın dostları Metin Kaya’yı Gölcük’e böyle bir mekan kazandırdıkları için tebrik ettiler.

Metin Kaya’dan teşekkür

Helvacı Hakkı Gölcük Şubesinin işletmecisi Metin Kaya, ziyaretleri ve iyi dileklerinden ötürü Bıçakçı, Yılmaz ve Boz’a teşekkür ederek, “ Gölcük yenilikleri hak eden bir şehir ve açmış olduğumuz işletme ile Gölcük’ün vizyonunu daha da genişletmek istedik. Dondurmalı irmik helvamız ve Antep Fıstıklı Dondurmalı  irmik helvamızın yanı sıra Çanakkale’nin peynir helvasını sunmaya başladık. Bu kadar kısa bir sürede böyle bir ilgi görmek bizleri gerçekten çok memnun etti” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.