DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaldırımlardaki gizli tehlike bazı vatandaşları tedirgin ediyor

Kaldırımlardaki gizli tehlike bazı vatandaşları tedirgin ediyor

İlçemizde bazı cadde ve sokaklardaki kaldırımların üzerinde bulunan doğalgaz kutuları tehlike arz ediyor. Vatandaşlar kaldırım zemininin üstünde bulunan doğalgaz kutularının zeminle eşitlenmesini istiyor.  

Zemin seviyesi ile eşitlenmeli

Gölcük’te bazı kaldırımların üzerinde bulunan doğalgaz kutuları zemin seviyesinden oldukça yüksek durumda. Bu da özellikle akşam saatlerinde vatandaşlar için tehlike riski oluşturuyor. Görüntü olarak ta estetik görünmeyen bu kutular, zemin seviyesi ile eşitlenmesi gerekiyor.

Vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler

Bu şekilde bulunan kaldırımların tehlike arz ettiğini belirten bazı vatandaşlar, ‘Bu kaldırımlarda bulunan doğalgaz kutuları zeminden bayağı yüksek durumda. Bizler için değil ama küçük çocuklar ve yaşlılar için bu kutular tehlike arz ediyor. Bu kutuları görmeyen çocuklar ve yaşlılar düşüp, zarar görebilir. Yetkililer bu durumu kesinlikle düzeltmeli ve kaldırımların üzerinde bulunan kutular zemin seviyesi ile eşitlenmeli’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.