DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kartepe Off Road Kulübü üyeleri Örcün’e hayran kaldı BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Kartepe Off Road Kulübü, Gölcük’e bağlı Örcün Köyü’nde kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Üyeler programa aileleriyle birlikte katılım sağladı

Kartepe Off Road Kulübü Üyelerinden Mehmet Taş’ın düzenlemiş olduğu   kahvaltı organizasyonuna Kulüp Başkanı Hakan Toker ve beraberindeki üyeler ve aileleri katılım sağladı.

 Stantlardan alışveriş yaptılar

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda oldukça güzel ve renkli bir etkinliğe imza atan Kartepe Off Road Kulübü üyeleri ilçemize bağlı Örcün Köyü’nde her Pazar günü kurulan ve kadınların el emeğiyle yaptıkları ürünlerin yer aldığı stantları dolaşarak, buradan alışveriş yaptılar.

Toker, ‘Kartepe Off Road Kulübü’

Kartepe Off Road Kulübü üyeleri böylesine anlamlı ve güzel bir kahvaltı etkinliğini düzenleyen Mehmet Taş’a teşekkür ettiler. Kartepe Off Road Kulübü Başkanı Hakan Toker, ’Tüm Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Bugün gerçekten çok anlamlı bir gün. Bu güzel ve anlamlı günde üyelerimizle böylesine güzel bir kahvaltıda bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün aileleriyle programımıza katılım sağlayan tüm üyelerimize ve misafirperver Örcün halkına teşekkür ediyorum’ dedi.

Başiskele Sahili’nde 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutladılar

Kartepe Off Road Kulübü üyeleri Örcün’de gerçekleştirdikleri kahvaltı programından sonra Başiskele Sahili’ne gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak amacıyla sahil turu attılar. Kulüp üyeleri ayrıca sahil turunun ardından toplu fotoğraf çekilerek günü adeta ölümsüzleştirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.