DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kızılay Gölcük Şubesi Gölcük halkına 1500 KASE AŞURE İKRAM ETTİ

Kızılay Gölcük Şubesi Gölcük halkına 1500 KASE AŞURE İKRAM ETTİ

Kızılay Gölcük Şubesi içinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla geçtiğimiz Cuma günü Anıtpark’ta aşure etkinliği yaptı. Yapılan etkinlikte vatandaşlara 1500 kase aşure dağıtıldı.

Etkinliğe Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi ile Türk Kızılay’ı gönüllüsü gençler katılım gösterdi.

Dağıtımı Kızılay Gönüllüleri yaptı

Etkinlikte Kızılay Gönüllüsü gençler hazırlanan aşureleri vatandaşlara ikram etti. Vatandaşın Türk Kızılay’ına olan ilgisinden ötürü memnun olan şube yönetimi, halka katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Barış, ‘Halkımızın bizlere olan ilgisinden de oldukça mutluyuz’

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, etkinlikleri hakkında şu açıklamayı yaptı: “Türk Kızılay’ı, sadece kan bağışında değil, halkımıza dokunan tüm etkinliklerde yer almaya gayret ediyor. İçinde bulunduğumuz ay Aşure ayı olması münasebetiyle 1500 kase aşuremizi halkımıza ikram etmek istedik. Şubemiz gönüllüsü gençlerimiz de bizlere her zaman olduğu gibi yardımcı olmak için buradalar. Onların gücü ile birlikte Kızılay’ımız, daha da büyük bir efor sarf edebiliyor. Halkımızın bizlere olan ilgisinden de oldukça mutluyuz. Buraya gelerek etkinliğimize katılmış oldular. Türk Kızılay’ı olarak halkımıza dokunan tüm programlarda onlarla birlikte olabilmek adına yer almaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.