DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kızılay’dan KYK Yurdunda kalan vatandaşlara temel gıda desteği

Kızılay’dan KYK Yurdunda kalan vatandaşlara temel gıda desteği

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, Gölcük Belediyesi ile birlikte yaptıkları çalışma kapsamında, KYK Gölcük Öğrenci Yurdu’nda kalan ve karantina altında olan hastalara temel gıda ihtiyaçlarını teslim etti. Kızılay gönüllüsü gençler, şube yöneticileri ile birlikte malzemeleri öğrenci yurduna bıraktı.

Gıda ihtiyaçları gideriliyor

Türk Kızılayı Gölcük Şubesi, Gölcük Belediyesi ile birlikte yaptıkları çalışma neticesinde, Düzağaç Mahallesi içerisinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Gölcük Öğrenci Yurdu’nda kalan ve Covid-19 karantinası altında olan vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını teslim etti. Ülkemiz genelinde, koronavirüsten ötürü karantinada olan bazı vatandaşlarımız, bu süreci bazı durumlarda öğrenci yurtlarında geçiriyor. Bundan dolayı ortaya çıkan gıda ihtiyaçları da belirli kurumlar tarafından gerçekleştiriliyor. İlçemizde bulunan öğrenci yurdunda kalan kişilere de ilgili birimlerce gıda ihtiyaçları teslim ediliyor.

Türk Kızılayı gönüllülerince öğrenci yurduna her gün teslim ediliyor 

Karantina süreçlerini öğrenci yurtlarında geçiren hastaların gıda ihtiyaçları, ilçemizde belli kurumlar aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Gölcük Düzağaç Mahallesi’nde bulunan KYK Gölcük Öğrenci Yurdu’nda kalan ve karantinada olan kişilere temel gıda ihtiyaçları, Gölcük Belediyesi ve Türk Kızılayı Gölcük Şubesi işbirliğinde günübirlik teslim ediliyor. Bu kapsamda yemek, çay, kahve, su ve çikolata ikramı, Türk Kızılayı gönüllülerince öğrenci yurduna her gün teslim ediliyor. Gerekli tedbirlerin alınarak gidildiği öğrenci yurdunda ilgili ekipler, getirilen temel gıda malzemelerini yurtlardaki ilgili kişilere, koronavirüs tedbirlerini alarak teslim ediyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.