DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP ilçede görev dağılımı yapıldı ÇAKIR, ‘TAM SAHA ÇALIŞACAĞIZ’

MHP ilçede görev dağılımı yapıldı ÇAKIR, ‘TAM SAHA ÇALIŞACAĞIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır, İlçe Kongrelerinin ardından görevlendirmelerini yaptıklarını belirterek, görevlendirmede yer alanlara başarılar diledi.

Başkan Çakır, görev alan isimlere başarılar diledi

İlçe Teşkilat kongrelerinin ardından görevlendirmeleri belirlediklerini belirten MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘İlçe Teşkilat Kongremizi sorunsuz tamamladık ve partililerimizin teveccühleri ile yeniden başkanlığa seçildik. Partililerimize teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizler kongremizin ardından görevlendirmemizi yaptık. Yönetimimizde yer alan arkadaşlarıma yeni görevlerinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Başkan Çakır’ın görevlendirdiği isimler belli oldu;

İlçe Başkanı Bilal Çakır, Başkan Vekilleri Çetin Çıldır, Naim İşeri, Sekreter; Ayhan Bilir,Muhasip; Faruk Gökbayrak, Teşkilatlardan Sor. Bşk. Yrd. Kıral Aydın ve Hüseyin Kara, Hukuk ve Seçim İş. Bşk. Yrd. Ali Murat Bitik, Basın Tanıtım Başkan Yardımcısı; Taner Koç, Esnaf Kom. Bşk Yrd. Murat Demirci, Kadın Kolları Bşk. Yrd. Gülay Ozantürk, Türk. Dün. Sor. Bşk. Yrd. Eyüp Deniz, AR-GE Sor. Bşk.Yrd. Yüksel Gökalp, Gençlik Kol. Bşk.Yrd. Hasan Kanca, Eğitimden Sor. Bşk. Yrd. Cemalettin Yılmaz, Sosyal İş. Bşk. Yrd. Mehmet Salih Eren, Muhasip Yrd. Özcan Bülbül, Hukuk ve Seçim İş. Bşk. Yrd. Alpaslan Özgüler, Gençlik Kol. Bşk Yrd. Oğuzhan İşeri, İşçi Komisyon Bşk. Yrd. Emir Kabasoy, Gençlik Kol. Bşk. Yrd. Mustafa Adanur, Türk. Dün. Sor. Bşk. Yrd. Hasan Ertürk, Esnaf Kom. Bşk Yrd. Suat Öztürk, Teş. Sor. Bşk. Yrd. Osman Çavdar, AR-GE Sor. Bşk. Yrd. Bekir Gökkaya, Esnaf Kom. Bşk. Yrd. İhsan Yazıcıoğlu, Sosyal İş. Bşk Yrd. Hüseyin Bat, Sekreter Yrd. İlker Türker, Türk. Dün. Sor. Bşk. Yrd. Kemalim İhsan Sarp, Esnaf Kom. Bşk Yrd. Halil Fidan ve Cenk Akdemiz, Sekreter Yrd. Erdem Ak, İşçi Komisyon Bşk. Yrd. Hüsnü Güçlü, AR-GE Sor. Bşk. Yrd. Murat Çolak ve Gençlik Kol. Bşk. Yrd. Denizhan Tankutay. 

‘Halkımız Sağlık Çalışanlarımızın hizmetlerine saygılı olmalı’

 Covid-19 pandemi sürecinde halkımıza önemli görevler düştüğünü ifade eden Başkan Çakır, ‘Halkımızdan çağrımız sağlık çalışanlarımızın hizmetlerine saygılı olsunlar. Halkımız bu konuda kesinlikle hastalığa yakalanmamak için ve sağlık çalışanlarımızı tehlikeye atmamak için önlemlerini alsınlar. Bu süreçte aileleriyle birlikte uzaktan konuşsunlar. Nikah ve cenaze gibi topluluk alanları virüsün bulaşma riskini oldukça arttırıyor. Bu gibi alanlarda çok dikkatli olalım. MHP Gölcük İlçe Başkanı olarak halkımızın toplu alanlara girmemelerini, sokağa çıktıklarında mutlaka maskelerini takmalarını ve kurallara harfiyen uymaları çağrısında bulunuyorum’ diye konuştu.

Çakır, ‘Cumhur İttifakının kazanımları milletimize aittir’

Cumhur İttifakının önemini her mecrada dile getirdiklerini söyleyen MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Bizim her daim önceliğimiz milletimizdir. Cumhur İttifakının önemini her zaman belirtiyoruz ve her zaman da Cumhur İttifakının önemini halkımıza anlatacağız. Şunu kimse unutmasın Cumhur İttifakının kazanımları milletimize aittir. Halkımız Cumhur ittifakının önemini kavramış durumda’ dedi.



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.