DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimlerinden TÜKODER’E ÜYE DESTEĞİ

Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimlerinden

 TÜKODER’E ÜYE DESTEĞİ

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi , siyasi partileri ziyaret ederek dernek hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimlerinden TÜKODER’e üye desteği devam ediyor.

Derneklerinin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler

TÜKODER Başkanı Kocatürk ve yönetimi siyasi parti ilçe başkanlarına yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretlere devam ediyorlar. Geçtiğimiz akşam Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Teşkilatı’na bir ziyaret gerçekleştiren TÜKODER Başkanı Kocatürk ve yönetimi derneklerinin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Düzenlenen programa SP İl Yöneticisi Nihat Yıldız, SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi, TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi ile partililer katılım gösterdi. Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak SP Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk’e merhum Necmettin Erbakan’ın “Davam” isimli kitabını hediye etti.

“Tüketici bilincini en iyi şekilde oluşturmak amacındayız”

Toplantıda bir konuşma yapan TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, “Bugün Saadet Partisi’ne gelerek üye katılım programı yapmak ve kendilerine başarılar dilemek istedik. Bugün çok samimi bir ortamda toplandığımızı görmekteyiz. Bizleri ağırlayan Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Burada tüketici hakları ve derneğimizin yaptığı çalışmalar, TÜKODER’in amacı hakkında bilgiler verdik. Ekmek alan bir kişi bile tüketicidir. Bizler de tüketici sıfatını halkımıza daha iyi anlatmak için çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Tüketici bilincini en iyi şekilde oluşturmak amacındayız” dedi.

SP’den 25 üye desteği  

Konuşmanın ardından SP İl Yöneticisi Nihat Yıldız, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, derneğin yeni üyesi oldular. Toplantıda ayrıca Saadet Partisi İlçe Yönetimi ve üyelerinin katılımı ile yirmi beş kişi, TÜKODER ailesine katıldı. Dernek Başkanı Kocatürk, SP İlçe Yönetimi’ne, derneklerine gösterdikleri ilgi ve hediye için teşekkürlerini sundu.

İkinci adres CHP İlçe Başkanlığı oldu

TÜKODER Başkanı Kocatürk ve yönetiminin ikinci ziyaret ettikleri parti ise CHP İlçe Başkanlığı oldu. CHP’yi ziyaret eden Başkan Kocatürk ve yönetimini CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel karşıladı.

Başkan Kocatürk’ten teşekkür

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Kocatürk “Bugün ikinci olarak Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi olarak başlattığımız üye katılım programı kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret ettik. Çok samimi ortamda bizleri ağırlayan ilçe Başkan ve yöneticilerine tüketici hakları ve derneğimiz hakkında bilgilendirme yaptık. İlçe Başkanı sayın Fikret Gürel bey, Kadın kolları Başkanı Mine İşeri Hanımefendi, Meclis üyeleri ve üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda parti üyelerine TÜKODER Gölcük şubesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığının Tüketiciyi Koruma Derneğine gösterdiği bu yakın ilgi ve hediye için teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP’den TÜKODER’e üye desteği

CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel yaptığı açıklamada, “Tüketicileri Koruma Derneğine hepimizin sahip çıkması lazım. Aslında esnaf içinde kendini denetleme mekanizması olan TÜKODER’ e sahip çıkması lazım. Çünkü ilçemizde üretici firma olmadığından esnafımıza gelen ticari emtianın asıl muhatabı üreticilerdir. Hatalı veya ayıplı malı satarak, sahiplenerek işlerine balta vurmak yerine ayıplı ve hatalı malı sahiplenerek üreticiye iade etmek, Gölcük halkıyla arasındaki bağı güçlendirir. Bu anlamda bizde TÜKODER’ e üye olduk ki halkımız da sahiplensin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.