DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜKODER üye katılım programı yaptı ‘GÖLCÜK HALKINI ÜYE OLMAYA DAVET ETTİLER’

Tüketiciyi Koruma Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk ve Yönetimi geçtiğimiz akşam önemli bir etkinliğe imza attı. Başkan Kocatürk ve Yönetimi dernek binalarında üye katılım töreni yaptı. Törene katılım yoğun olurken derneğe birçok yeni üye kazandırıldı.

TÜKODER Gölcük Şubesinin üye katılım programına Dernek ve STK Başkanları, TÜKODER Gölcük Şubesi üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Herkes bir tüketicidir’

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, program hakkında yaptığı açıklamada, ‘Bugün derneğimize yeni üyeler kazandırmak için bu önemli programı icra ediyoruz. Şunu kimse unutmamalı ki herkes bir tüketicidir. Bizler tüketicilerimizin sorunlarını çözmek için var olan derneğiz. Bu bilinçle de çalışmalarımızı icra ediyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz programla da şu ana kadar 34 yeni üye kazandırdık. Bizler tüm Gölcük halkını derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. Bugün ki üye katılım programımıza katılım sağlayan dostlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Katılanlara Çibörek ikram edildi

Programda TÜKODER Gölcük Şubesine birçok yeni üye katılımı sağlanırken, program da katılım sağlayanlara Eskişehir’e özgü Çibörek takdimi yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.