DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vekil Türkkan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti İKTİDARA GELDİĞİMİZDE ESNAFLARIN YÜZÜ GÜLECEK

Vekil Türkkan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti İKTİDARA GELDİĞİMİZDE ESNAFLARIN YÜZÜ GÜLECEK

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Yönetimi, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve partililer geçtiğimiz gün Gölcüklü esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

‘Sayın Genel Başkanımız esnaflarımız ve halkımızı çok önemsiyor’

Vekil Türkkan, gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretinde esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirten Vekil Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnafları ve vatandaşları çok önemsediğini, halkın sorunlarını kendi sorunlarıymış gibi gördüğünü söyledi.

‘Esnaflar ülkemizin en önemli yapı taşlarıdır’

Esnaf ve vatandaşlar Vekil Türkkan’a, İl Başkanı Yıldız’a ve partililere teşekkür ettiler. Vekil Türkkan esnaflara, ‘Sizler ülkemizin en önemli yapı taşlarısınız. Esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılar Allah’ın izniyle İYİ Parti’nin iktidarında bitecek’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.