DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YENİDEN REFAH PARTİSİ STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Mustafa BAYAZIT öncülüğünde yenilen yönetimi ile Yeniden Refah Partisi Gölcük ilçe başkanlığı gerek teşkilatlanması ile gerekse yeni iddialı katılımları ile seri vaziyette mahalle temsilcisi atamaları ile dikkat çekerken, bu arada hız kesmeden STK ziyaretlerini de sürdürüyor.

Ziyaretlere devam ediyorlar

 Gaziler Derneği, Kızılay şubesi ziyaretlerinden sonra Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatı” İlim Yayma Cemiyeti” Gölcük şubesini ziyaret etti. Ev sahibi İlim Yayma Cemiyeti Şubesi Gölcük Başkanı Adem Demir Ziyaret esnasında şu ifadelere yer verdi;  Yeniden Refah partisi ülke siyasetimize yeni bir soluk heyecan getirmiştir. Kendilerinin ziyareti ve alternatif politikalarının bizlere detaylı bir şekilde anlatmaları memnuniyet oluşturmuştur” dedi.

“Destek vermeye devam edeceğiz”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayazıt yaptığı açıklamada ise, Bizlerde Yeniden Refah Partisi olarak İlimin yayılmasında, cemiyet hayatının sosyal düzenin her alanına nüfus etmesinde her kim taş üstüne taş koyan olursa koşulsuz destek vereceklerini bildirdi.  

Milli Kaynak paketleri-1 kitapçığı ile kolonya hediye etti

Ziyaret sonunda İlçe başkanı Bayazıt İlim Yayma Şubesi Başkanı Âdem Demir’e Milli Kaynak paketleri-1 kitapçığı ile kolonya ikramında bulundu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.