DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yerlerinden oynayan parke taşları onarıldı

Yerlerinden oynayan  parke taşları onarıldı

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ ne bağlı  ekipler ilçe genelinde yerlerinden oynayan parke taşlarını onarmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde Anıtpark girişinde bulunan parke taşlarını onardı.

Kırık olanlar yenilendi, sağlam olanlar yeniden kullanıldı

Son bahar aylarını yaşadığımız ve yağmurlarında yavaş yavaş başladığı şu günlerde Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarını hızlandırdı. İlçe genelinde kırılan veya yerlerinden oynayan parke taşlarını onaran ekipler son olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Anıtpark’ın girişindeki parke taşlarını onardı. Ekipler tarafından Anıtpark’ın girişinde bulunan ve zamanla kırılan ya da yerlerinden oynadığı için üstüne basıldığı zaman su sıçratan parke taşları onarıldı.  Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmada kırık ya da yerinden oynayan parke taşları yerlerinden kaldırıldı ve zeminine yeniden harç konulduktan sonra sağlam olan parke taşları yeniden kullanılırken kırık olan parke taşları yenileri ile değiştirildi.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Anıtpark’ın giriş kısmında  yapılan çalışmalar hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Kırık olan ya da yerlerinden oynayan parke taşları bizleri büyük sıkıntıya sokuyor. Her yağmur sonrası kırık olan parke taşlarından sıçrayan sular nedeniyle çok sıkıntı yaşadık.  Neyse ki kırık olan parke taşları yenileniyor. Bu nedenle oldukça memnunuz.” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.