DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeşilırmak Caddesi’ndeki bozuk alan düzeltilmeyi bekliyor

Yeşilırmak Caddesi’ndeki bozuk alan düzeltilmeyi bekliyor

Gölcük Yeni Mahalle, Yeşilırmak Caddesi üzerinde bulunan kanal kapağının çevresi oldukça bozulmuş durumda. Vatandaşlar ve sürücüler yolun ortasında bulunan bozuk alanın düzeltilmesini istiyor.

Sürücüler için tehlike arz ediyor

İlçemizde cadde ve sokak aralarında bulunan ve yol ortasında yer alan kanal kapaklarının alanları oldukça bozuk durumda.  Yeni Mahalle, Yeşilırmak Caddesi üzerinde yol ortasında bulunan bozuk alan özellikle sürücüler için tehlike arz ediyor. Vatandaşlar ve sürücüler bu durumda olan bozuk alanların onarılmasını istiyor.

Tehlike arz ediyor

Bazı sürücüler ve vatandaşlar bu durumda olan bozuk alanların düzeltilmesini istediklerini şu sözlerle dile getirdiler: ‘Yeşilırmak Caddesi’nde uzun süredir bu kanal kapağının çevresi bozuk şekilde duruyor. Bu durumda olan bozuk alanlarda sürüler için risk oluşturuyor. Yetkililer bu durumda olan bozuk alanları bir an önce onarmalı’ diyerek isteklerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.