DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yolda kalan bayan şoförün imdadına Büyükşehir zabıtası yetişti

Yolda kalan bayan şoförün imdadına Büyükşehir zabıtası yetişti

İzmit ilçesinde aracının lastiği patladığı için yolda kalan bayan şoföre, Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri yardım elini uzattı.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, asli görevlerinin yanı sıra gerekli durumlarda zor durumdaki vatandaşlara yardım ediyor. İzmit ilçesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde aracının lastiği patlayan bayan şoför Atike Ersöz’e, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı güvenlik ekipleri yardım elini uzattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelen olayda, ekipler vatandaşın patlayan lastiğinin değişimini yaparak yola devam etmesini sağladı. Olay sonrasında Ersöz, Büyükşehir Çağrı Merkezi sosyal medya hesabına mesaj yollayarak teşekkür etti.

DEVRİYE SIRASINDA FARK EDİLDİ

Kendi sorumluluk sahasında 7 gün 24 saat görev yapanBüyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipler, belirli aralıklarla devriye görevi yaparken Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bekleyen bir aracın olduğunu fark etti. Hızlı bir şekilde aracın yanına giden devriye ekibi, araç lastiğinin patlamış olduğunu gördü. Kendi elleri ile vatandaşa yardım eden ekipler, yedek lastiğinin montajını gerçekleştirdi.

“ÇARESİZCE NE YAPACAĞIMIZI DÜŞÜNÜRKEN”

Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi instagram hesabına memnuniyetini belirten mesaj yolladı. Ersöz mesajında “Dün gece İzmit güzergahında talihsiz bir olay yaşamış bulunuyoruz. Saat 22.20 civarında arabanın lastiği patlamış olup çaresizce ne yapacağımızı düşünürken, ekipleriniz duruma tesadüf olarak o güzergah üzerinden geçerken müdahale ettiler. Üstelik herhangi bir yardım çağrımız olmamasına rağmen. Bizi yolda görüp; her türlü yardım olanaklarını kullanıp bizim için ellerinden geleni yapmış bulunmaktalar. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunar, böyle kıymetli çalışanlara sahip olduğunuz için de sizlere ayrıca çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.